Часове остават до един от най-интересните финали на Игри на

...
Часове остават до един от най-интересните финали на Игри на
Коментари Харесай

Издаде ли се Фифо? Риалити звездата намекна, че печели "Игри на волята"

Часове остават до един от най-интересните финали на " Игри на волята " през четирите години на шоуто. За трета поредна година доближава и жена на финалите, а измежду финалистите са двама от любимците на публиката - Филип и Гого.

Именно Фифо обаче сякаш се издаде какво ще се случи на финала. Малко преди развръзката на сезон 4 инженерът написа в Instagram в обява, че е същински победител. Е, не сподели, че точно при него отиват стоте хиляди лв., само че както постоянно се случва в живота, другарството е по-скъпо от всичките пари на света. 

Виж още: На крачка от премията: Вторите в " Игри на волята ", които също заслужаваха да са №1

Филип приказва за другарството си с Ники Чакалов - учителят, който влезе в шоуто сходно на Фифо, като запаса. Е, Чакала си потегли много рано от шоуто, а присъединяване му ще бъде запомнено значително от несполучливите му обществени игри, само че в действителния живот очевидно е друго.

" Едно от най-ценните неща, които спечелихме от Игри на волята е същинското другарство ", написа Филип под фотография от лятото с Чакалов. " Чакал, благодаря ти за поддръжката, както вътре, по този начин и отвън игрите. Наистина скърбя, че не успяхме да избегнем дуела сред двама ни и, че не съумя да изживееш по-дълго тази твоя мечта- да участваш в това предаване. Респект ", добави финалистът.

Виж още: Виктория за връзките си с Алекса от " Игри на волята ": Това е обич от най-чист тип!

Чакала също се обърна към Филип. " Дълъг и тежък път измина, братле, а остана доста малко, само че и най-трудното. Подкрепях те вътре във всичко и до дъно, не преставам да настоявам, че ти си индивида, който най-вече заслужава успеха, притискам палци ", написа учителят.

Това другарство впечатли почитателите на двамата, които към този момент виждат в лицето на Филип новия победител в шоуто. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР