Чаша вино ви кара да се чувствате свободни - очите

...
Чаша вино ви кара да се чувствате свободни - очите
Коментари Харесай

Вижте как влияе алкохолът на външния ви вид

Чаша вино ви кара да се чувствате свободни - очите ви блестят, равнището на стрес понижава, придвижванията ви стават по-свободни. Но в действителност ли алкохолът ви прави по-привлекателни или просто по този начин наподобява?
Козметиците и диетолозите считат, че алкохолът не е добър другар за външния тип. Той предизвиква подуването и в случай че се злоупотреби, може да аргументи сухота на кожата и преждевременни бръчки, тъмни кръгове към очите и загуба на мускулна маса, написа списание Elle.
Вината и коктейлите обаче от дълго време са значима част от обществения ни живот и ние няма по какъв начин да ги ограничим изцяло. Какво обаче би трябвало да изберем?

Натурални виновност
Принципно всяка алкохолна напитка съдържа захар. Захар и други химикали обаче не се прибавят към естествените биодинамични виновност, тъй че те могат да се смятат за по-безопасни.

Магически мехури
Пенливите виновност са по-нискокалорични от неподвижните (80 kcal на чаша в съпоставяне със 120 kcal в алена чаша). Но те работят и по-бързо. С балончета е толкоз елементарно да кажеш „ да “ на втората чаша!

Бира или вино
Придържайте се към известната мъдрост: „ Не смесвайте напитките от грозде с тези от зърнени храни “ - в противоположен случай рискувате да получите съществено главоболие. Ако имате нетърпимост към глутен, избягвайте зърнени питиета като бира, водка или уиски.

Пиво
Бирата е по-малко мощна от виното, само че не се заблуждавайте, тя също е цялостна със захар, тъй че няколко чаши са изцяло способни да повлияят на салдото на тялото. Това важи изключително за стаут (английски малцов ейл), тъмна бира с карамелизиран малц. Една халба е еквивалентна на свински котлет - 220 kcal и нито грам хранителни субстанции!

Силен алкохол
Водка с лед или текила с лимон не ви дават обещание безкрайни вкусови удоволствия, само че съдържат доста по-малко захар от виното. Ако добавите тоник, сироп или нещо друго към тях, автоматизирано ще увеличите дозата на калориите. Силните питиета подтикват метаболизма, само че не забравяйте - те към момента са алкохол. Внимавайте да не пиете прекалено много.

Правилото на едната чаша
Ограничете се до една или две чаши. Колкото и смешно да звучи, допиването на бутилка с вино е доста по-лесно, в сравнение с въздържанието.

Безалкохолна диета
Опитайте да изкарате най-малко три дни в седмицата без глътка алкохол. Това укрепва тялото и кожата и очите мигновено реагират на такива дни.
Трудно ли е да откажете препоръчаната чаша вино? След това не забравяйте, че лишава 20 минути усилена работа във фитнес залата, с цел да се обработят калориите от нея!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР