Чаровната актриса Дженифър Гарнър бе обявена за носителка на наградата

...
Чаровната актриса Дженифър Гарнър бе обявена за носителка на наградата
Коментари Харесай

Ето я жената на годината

Чаровната актриса Дженифър Гарнър бе оповестена за носителка на премията " Бухнал пудинг " за жена на годината, връчвана от театралната студентска натрупа на Харвардския университет.

Отличието се дава всяка година на актьор с дълготраен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална натрупа в Съединени американски щати, учредена през 1795 година

49-годишната актриса е почетена освен за сполучливата си актьорска кариера, само че и за активността си на човеколюбец и бизнесмен.

Тя ще бъде посетител на карнавален церемониал по улиците на Кеймбридж на 5 февруари, което предшества връчването на оценката - златна форма за пудинг.

" Развълнувани сме да почетем Дженифър Гарнър ", разгласи Моли Чанг от трупата. Тя показа, че като дете доста е харесвала кино лентата " Събудих се на 30 " с присъединяване на звездата и " няма самообладание да се срещне с нея ".

Дженифър Гарнър беше номинирана за няколко награди " Еми " за ролята си на сътрудник Сидни Бристоу в телевизионния шпионски сериал " Наричана още ". Тя получи похвали за осъществяванията си във филми като " Джуно ", " Клубът на купувачите от Далас " и " Събудих се на 30 ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР