ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Водената от републиканците Камара на

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Водената от републиканците Камара на
Коментари Харесай

Домът на Западна Вирджиния приема законопроекта за постепенно премахване на социалноосигурителния данък

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Водената от републиканците Камара на делегатите на Западна Вирджиния утвърди законопроект в четвъртък, който ще понижи и последователно ще отстрани държавния налог върху приходите по отношение на обществените осигуровки.

Премахването на налога е основен приоритет за губернатора на Републиканската партия Джим Джъстис, който го разгласи като част от предлагането си за годишен бюджет по време на последното си послание за положението на щата предишния месец.

През 2019 година Законодателният орган одобри законопроект за понижаване на налога върху приходите върху социалноосигурителните компенсации за хората с най-ниски приходи в щата - тези, които вършат по-малко от $100 000, подавайки взаимна декларация, и $50 000 за едно лице - за три години.

Предложението, признато в четвъртък, което в този момент се насочва към Сената, ще отстрани налога за всички останали, също за интервал от три години. Данъкът ще бъде понижен с 35% тази година — със задна дата от 1 януари — и с 65...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР