Чалга певицата Ашли катастрофира в центъра на София. Връщайки се от

...
Чалга певицата Ашли катастрофира в центъра на София.
Връщайки се от
Коментари Харесай

Още една фолк певица катастрофира в центъра на София! Виновникът избягал от произшествието!

Чалга певицата Ашли катастрофира в центъра на София.

Връщайки се от подготовки, фолкдивата карала колата си по столичен бул., когато  бял бус я блъснал откъм гърба . За изненада на изпълнителката обаче  вместо водачът да спре и да й помогне, той настъпил педала и липсващ с мръсна газ . Това още повече паникьосало Ашли, незабавно откакто се окопитила, се обадила на полицията, писа „ Шоу “.

За да бъде циркът цялостен, певицата стояла над 3 часа на улицата в очакване на органите на реда, които по този начин и не идвали. Когато най-сетне пристигнали на оглед,  изкарали нея отговорна за произшествието .

Бях супер изплашена, за пръв път ми се случва такова нещо. Шофьорът с буса, който избяга, не е никакъв мъж. А служителите на реда се държаха по този начин, сякаш аз съм отговорна за злополуката “, споделя още тя. „ Моля всеки, който е станал свидетел на случката и може да спомага, да се свърже с мен “, добавя певицата.

Отскоро Ашли откри своя музикална академия, в която се преподава пеене, пиано, солфеж и други, а до дни пуска новата си ария с Джамайката „ Слончето Раму “.

Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР