Чалга кралят Азис се е подложил на цели 13 разкрасителни

...
Чалга кралят Азис се е подложил на цели 13 разкрасителни
Коментари Харесай

Азис разкри колко хиляди струват новите му дупе и гърди

Чалга кралят Азис се е подложил на цели 13 разкрасителни интервенции през последните 20 години, които са му коствали към 100 000 евро. Певецът е ремонтирал по себе си всичко, което може да бъде променено. И се зарича да не стопира!

По време на гостуването си в един от последните епизоди на „ Шоуто на Николаос Цитиридис” преди да излезе в дълга почивка, артистът направи къс разбор на корекциите си. Оказа се, че цялото лице на изпълнителя на „ Напипай го” е преправено. Освен това преди няколко години пухкавият Азис се втали посредством коремна интервенция, при която му бе подложен гастрален пръстен. Благодарение на него музикантът фрапантно се втали. Тъй като бил ленив, вместо да се поти с уредите във фитнеса, славеят от Костинброд предпочел да извае релеф посредством скалпел. Музикантът е прочут лакомник и за диети не желал ида чуе. Затова предишното лято артистът се подложи на 30-минутна намеса, след която получи огромни бицепси. Оформянето и уголемяването им било направено посредством материал на основата на гел от хиалуронова киселина. Със специфична машина били изсмукани тлъстините от корема му.



„ 5 см още с първата процедура изчезнаха. Спестих си години боричкане в залата”, похвали се изпълнителят. След като оформи гърди благодарение на филъри, ромският славей изненада меломаните с още една прищявка, обвързвана с външния му тип. Азис си присади косми по гърдите.

„ Съвсем скоро си отрязах ушите, бяха почнали да стават много дълги при обичките. Устните са ми правени, лицето ми е правено, веждите ми са правени. Стигаме до гърдите, и те са завършени. Бицепс, трицепс, надолу паласки, стомах ми е правил няколко пъти хирургът. И стигаме до пениса”, изреди всичките си интервенции чалга кралят. Скандалният реализатор гостуваше дружно с пластичния хирург доктор Николай Георгиев, при който се разкрасява. Азис предложи на водещия самичък да ревизира размера на мъжкото му достолепие, което на два пъти ремонтира и удължи до внушителните 24 см. „ Ако не отидеш и не пипнеш, съгласно мен ни си същински водещ”, подкачи доктор Георгиев Николаос и той нямаше къде да бяга, с изключение на да бръкне в гащите на своя посетител.

Дълги години, преди да прибегне до първата разкрасителна процедура, Азис ce cpaмyвaл oт външния cи тип. Един от най-успешните фолк реализатори у нас е уверен, че огромна част от триумфа си дължи освен на гласа си, само че и на визията си. Макар че и на Балканите, и в Русия го видяха, когато бе с наднормено тегло и носеше тежък грим, с цел да прикрива дефектите си, той е безапелационен, че желае да наподобява като мачо и няма да спре с разкрасителните поправки, написа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР