Чалга дивата Камелия явно има огромен проблем с напредването на

...
Чалга дивата Камелия явно има огромен проблем с напредването на
Коментари Харесай

Каква е тази уста бе, жено?!? Камелия замяза на Жокера, обезобрази се напълно!

Чалга дивата Камелия очевидно има голям проблем с напредването на възрастта и се чуди какво да направи, с цел да се " подмлади ". Дали от боязън, че почитателите й няма да я харесват повече, или че по-младият от нея Цветин ще се загледа по непознато, само че тя мина границите.

Ками безусловно се е вманиачила по пластичните интервенции като след носа си, след ботокса и филърите, които непрекъснато си бута в лицето, в този момент посегна и на устата си - само че дооста жестоко. Певицата цъфна на фотография в нета, на която явно се харесва, само че гледката е смайваща.

Устните й са по този начин наблъскани с свеж хиалурон, че стоят повече от неестествено на лицето й. Ками има нежно и малко лице, на което тези големи джуки седят като на свинче звънче. А цялостният й тип е съвсем като този на Жокера. С това я съпоставиха и консуматори, като я попитаха до такава степен ли е оглупяла...

" Камелио, беше хубава, беше гореща, беше секси... А в този момент какво - грам не ти остана от това готино лъчение и замяза на следващата овца като си смени носа. А с тая ти уста умерено можеш да играеш ролята на Жокера в женски жанр ", разясняват в нета.

Явно обаче Камелия се намира за извънредно красива и по всичко проличава, че ще има и още изненади по визията й...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Цветин Камелия хиалурон устни Жокера Ками
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР