Чакайте мъжа, който ви хваща за ръката на улицата и

...
Чакайте мъжа, който ви хваща за ръката на улицата и
Коментари Харесай

Ето този мъж си струва да чакате

Чакайте мъжа, който ви хваща за ръката на улицата и я държи гордо. Който върви от външната страна на тротоара, с цел да е сигурен, че може да ви защищити, в случай че се случи нещо.Чакайте мъжа, който по средата на нощта, ви придърпва покрай себе.

Чакайте мъжа, който се изнизва колкото се може по-тихо от леглото заран, с цел да си вземе душ преди вас, с цел да може вие да поспите още няколко минути.

Чакайте мъжа, който съвсем постоянно слага ръката си във вашата – в таксито, в рейса, на дивана, под масата в ресторант. Прост жест, който споделя всичко.

Чакайте мъжа, който прави тишината удобна. Който ви прави по-уверена. Който е разгорещен и приема работата си съществено, само че все пак вие сте негов приоритет.

Чакайте мъжа, който ви разсмива – същински смях. Смях, който трае доста откакто е минал моментът, когато щастието не може да бъде овладяно.

Чакайте мъжа, който ви показва на приятелите и фамилията си без боязън.

Чакайте мъжа, който в никакъв случай не стопира да се пробва – ръчно приготвена пица, цветя, тъй като просто е минал през цветарския магазин на връщане от работа, ваши фотоси в рамки, ръчно написани бележки.

Чакайте мъжа, който ще поставя старания да има положителни връзки с вашите другари и семейство, защото знае какъв брой са значими за вас.

Чакайте мъжа, който постоянно ще споделя „ да “, без съмнение.

Който спри против вас на масата и ви споделя какъв брой сте красива, а вие му вярвате с цялото си сърце.

Чакайте мъжа, който постоянно държи на думата.

Чакайте мъжа, на който в никакъв случай не му омръзва да ви целува по главата. Сутрин, когато очите ви са към момента затворени. Вечер, преди да заспите.

Чакайте мъжа, който се демонстрира, все пак. Който приказва за бъдещето ви, без да се колебае.

Чакайте за мъжа, който ви кара да се усмихвате, защото знаете, че през всички неприятни срещи и самотни прибирания у дома, всяко пренебрегнато известие и всяка разлъка, това самообладание и вяра ще ви отведат тъкмо тук, където сте сега.

Инфо: iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР