Чакат на изпита Фики Стораро, Гери Никол, Саша РоманВ която

...
Чакат на изпита Фики Стораро, Гери Никол, Саша РоманВ която
Коментари Харесай

5 лв. залози за матурите

Чакат на изпита Фики Стораро, Гери Никол, Саша Роман
" В която и стая да се паднеш, ще си вършим компания ". Това е една от репликите, пуснати от уебсайт на името на Йордан Йовков в чата на зрелостниците у нас. Става дума за уебсайт, в който завършващите възпитаници играят на пари какво ще им се падне на утрешната матура. Сайтът е Абитуриенти 2019 и в него учениците залагат по 5 лв. на създател.

Основните залози са за Йовков, Багряна, Далчев. От профила на Елисавета Багряна бе написано " Мислете за мен, пристигам ", а изпод зрелостниците са споделили " Стига ма, Кукувицо ", като " Кукувица " е стихотворение на Елисавета Багряна, което е единственото включено от нея в образователната стратегия. Авторът, който е качил фотосите на Атанас Далчев, написа: " Моля, прочетете моята " Болница ", до момента в който се готвите ". И е получил отговор: " Абе ти не се ли самоуби и не се ли изплези към този момент? ", очевидно имайки поради, че на последната матура, на която се падна Далчев, децата писаха върху " Дяволско ". То приключва с: " И аз ще се изплезя на света/ обесен върху черния прозорец ".

Не липсват и комични постове.  На въпроса кой създател ще им се падне децата пишат: Фики Стораро, Гери Никол, Саша Роман

 

 

 

 

 

 

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР