Чакат Корнелия Нинова за отговори, тя не се срещна с

...
Чакат Корнелия Нинова за отговори, тя не се срещна с
Коментари Харесай

Екшън на Позитано.Червени на бунт, бранят Гергов

Чакат Корнелия Нинова за отговори, тя не се срещна с тях
Екшън на „ Позитано ” 20. Пловдивски социалисти се събраха пред централата на Българска социалистическа партия в София, с цел да поддържат водача си Георги Гергов, който на процедура към този момент е изключен от партията. Българска социалистическа партия заяви, че са събрани нужните подписи на Националния съвет за отстраняването на Гергов от Столетницата.

а

Пловдивските социалисти групово влязоха в централата на партията на " Позитано " 20, с цел да желаят отговори от управлението.

„ Тук сме, с цел да внесем позицията на Градския съвет на Българска социалистическа партия против решението на Изпълнителното бюро, което е противоуставно, за освобождението на Георги Гергов като член на партията “, сподели Георги Търновалийски. И изясни за какво съгласно устава на партията изключването на Гергов е нелегално.

„ Георги Гергов е член в Пловдив, към този момент не е член на Националния съвет и той не може да го изключва. Не може човек, който декларира, че ще работи по устава, съгласно разпоредбите и законите и да желае да ръководи тази страна, тежко да потъпква личния си правилник “, сподели още той. И акцентира, че съгласно партийния закон само партийната организация на Гергов може да го изключи от партията.

Според Търновалийски аргументите за изключването на Гергов са няколко. Една от тях е, че е самостоятелен и не се поддава на въздействието на централното управление и има лично мнение.

„ Георги Гергов е и съветски консул и допускам, че тук също има някаква причина, само че това е една друга огромна тематика “, добави Търновалийски.

Социалистите споделят, че няма да се откажат и през идващите дни още веднъж ще идват пред централата на Българска социалистическа партия. Те не съумяха да се срещнат нито с Корнелия Нинова, нито с представител на формалното управление на партията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР