Чак провокации не очакваме. Разговаряли сме с част от ръководителите

...
Чак провокации не очакваме. Разговаряли сме с част от ръководителите
Коментари Харесай

Вътрешният министър не очаква провокации при протеста срещу БФС

" Чак провокации не чакаме. Разговаряли сме с част от ръководителите на футболните почитатели. Мисля, че няма да се стигне до ескалация на напрежението. Все отново сме взели нужните ограничения “, уточни министърът. 

 

Той увери, че Министерство на вътрешните работи е основало нужната организация за защитата на публичния ред, действайки по предварителна процедура. Министърът напомни, че към ще бъдат на терен в центъра София. 

 

стартира в 19:00 часа на Националния стадион „ Васил Левски “ и ще се играе без аудитория.

 

на футболните почитатели, които показват недоволството против управлението на Българския футболен съюз, се провежда в обществените мрежи и е плануван за 17:00 часа в пространството към стадиона. Очакват се футболни ентусиасти и от други градове на страната. 

 

" Предварително се оправдавам на жителите и гостите на столицата за неудобството, което ще изпитат, само че въпреки всичко ние сме длъжни да опазим публичния ред ", акцентира още министър Калин Стоянов. 

 

Вътрешният министър разяснява тематиката преди присъединяване си в съвещанието на парламентарната Комисия по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и Еврозоната. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР