CH780 издига на следващо ниво преживяванията при игра и работа

...
CH780 издига на следващо ниво преживяванията при игра и работа
Коментари Харесай

DeepCool с три нови продукта за ентусиасти и геймъри


CH780 издига на последващо равнище прекарванията при игра и работа с компютъра
(снимка: DeepCool)

Производителят на решения за PC изстудяване DeepCool пусна на пазара три нови продукта – панорамна ATX+ кутия с двойна камера CH780 и AIO течните охлаждания LS520/720S ZERO DARK, които скоро ще са налични и на българския пазар от сътрудниците на марката.
Панорамна ATX+ кутия с двойна камера CH780
CH780 е проектирана да издигне на последващо равнище прекарванията при игра и работа с компютъра. Със своя панорамен дизайн с качествено закалено стъкло и разширени благоприятни условия за изстудяване, както и с набор от варианти за ъпгрейд, CH780 цели да притегли както запалянковци, по този начин и елементарни консуматори.

Това не е просто компютърна кутия, а внушителна проява на хардуер от високо равнище. С акцент върху хубостта и въздушния поток, тази премиум ATX+ кутия предлага двойна стъклена камера, при която липсва А-колона и по този начин се реализира непрекъсната панорама от всеки ъгъл към вътрешността. Втората камера дискретно приютява кабелите, устройствата и зареждането.

ATX+ форм-факторът подсигурява, че CH780 е съвместима с необятен набор от съставни елементи. Тя поддържа E- ATX дънни платки и GPU-та с дължина до 480 мм. Заради двойната камера, видеокартата се инсталира отвесно, а в пакета е включен PCI-e кабел и нужните крепежни детайли.

Опциите за изстудяване включват поддръжка на до девет 120/140 мм вентилатора и опция за монтаж на четири 200 вентилатора за по-екстремни конфигурации. CH780 разполага с три 140 мм перки и може да поеме до три 420 мм радиатора по едно и също време на горната, долната и страничната повърхности. Модулните релси за вентилатори вършат персонализирането доста елементарно, а височината на процесорния охладител е лимитирана до 132 мм.

DeepCool е помислила и за скъпи екстри в CH780, които покачват потребителското задоволство, като завъртаща се опора на GPU и 26 мм пространство за прибиране на кабели за по-лесно асемблиране. Магнитният мрежест филтър прибавя улеснение и лимитира праха като предлага лесна поддръжка.

I/O панелът в горната част на CH780 е същински хъб за връзки, който включва четири USB 3.0 врата, Type-C порт и хибриден аудио порт.

Купувачите могат да избират сред черен или бял цвят, които да дават отговор на останалата част от конфигурацията. Препоръчителната цена на CH780 е 353 лева с Данък добавена стойност, а на бялата версия CH780 WH е 373 лева с Данък добавена стойност. Кутията се предлага с двугодишна интернационална гаранция.
AIO охладители LS520/720S ZERO DARK
Новите модели охладители са направени с внимание към детайла, в напълно черен дизайн, който комбинира продуктивност и хармония.

AIO охладителите LS520/720S ZERO DARK имат алуминиев корпус, който се отличава с безукорен външен тип и спомагателна издръжливост (снимка: DeepCool)

Високоефективна помпа от четвърто потомство: Новата помпа на DeepCool е особено проектирана за усъвършенстване на охладителните микроканали. В нея се употребява по-добър трифазен мотор, който доближава до 3100 оборота в минута.

Високоефективни 120 мм PWM вентилатори: LS520/720S ZERO DARK AIO са снабдени с 120 мм PWM вентилатори, които балансират сред равнища на звук и мощен въздушен поток.

Нисък звук, висока продуктивност: Комбинацията от производителна водна помпа, студена плоча с извити ламели и 120 мм PWM вентилатори обезпечават висока продуктивност при изстудяване с най-малък звук.

Обвивка от сплав с обработен алуминий: Елегантният алуминиев корпус освен способства за премиум излъчването, само че и усъвършенства цялостната издръжливост на корпуса на помпата.

Минимум кабели: Проектирани за изчистен монтаж и елементарно ръководство на кабелите, охладителите LS520/720S ZERO DARK AIO допълват елегантния предпазлив тип на професионално изпълнената настройка.

Intel & AMD съгласуемост: С поддръжка на Intel LGA1700 /1200 /1151 /1150 /1155 и AMD AM5/AM4 цокли, LS520/720S ZERO DARK AIO охладителите са съвместими с необятен набор от системи, без значение от определения процесор.

Технология срещу протичане: DeepCool подсигурява безвредната работа с технология срещу протичане, което икономисва терзания на потребителите при потребление на течно изстудяване.

Двата модела са предопределени за запалянковци, геймъри и консуматори, търсещи пикова продуктивност. Те пасват в премиум системи с най-малко в допълнение осветяване и могат да охлаждат процесори от по-висок клас в конфигурации, където акцент са самите съставни елементи, а не RGB подсветката.

AIO охладителите LS520/720S ZERO DARK имат алуминиев корпус, който се отличава с безукорен външен тип и спомагателна издръжливост. Завъртащото се капаче на помпата разрешава лесна конфигурация за разнообразни осъществявания.

На основата на високопроизводителната водна помпа на DeepCool от четвърто потомство, LS520/720S ZERO DARK употребяват усъвършенствани микро канали за дейно протичане на течността; мощен трифазен мотор със скорост до 3100 RPM и дебела медна студена плоча за усъвършенствано разпръскване на топлината.

Новите модели се характеризират с развой на лесна апаратура с включения в комплекта хардуер за монтаж, който подсигурява добър контакт и отмерено систематизиране на натиска и при Intel, и при AMD системи.

AIO охладителите LS520/720S ZERO DARK са налични в 240 мм и 360 мм размери на радиаторите, подобаващи за разнообразни конфигурации. DeepCool предлага устройствата с петгодишна гаранция и интернационален сервиз. Препоръчителната цена на двата модела е надлежно 177 лева за LS520S ZERO DARK и 206 лева за LS720S ZERO DARK.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР