Ч арли Грейс Д'Амелио е родена на 1 май 2004

...
Ч арли Грейс Д'Амелио е родена на 1 май 2004
Коментари Харесай

Чарли Д`Амелио: Една интернет сензация на 17

Ч арли Грейс Д'Амелио е родена на 1 май 2004 година в Норуолк, Кънектикът. Баща ѝ Марк Д'Амелио е някогашен претендент за републиканския сенат на Кънектикът и притежател на бизнес, а майка ѝ Хайди Д'Амелио е фотограф и някогашен модел. Чарли има по-голяма сестра Дикси.

Започва да танцува на 3-годишна възраст. Чарли се занимава със спортни танци повече от 10 години, преди да стартира с TikTok.

Д'Амелио за първи път стартира да разгласява в TikTok през май 2019 година, като прави „ липс синг “ видео дружно с приятеля си. След това взема решение да промени видеата си и стартира да разгласява главно танци върху настоящи песни. Същата година Чарли прави и собствен личен You Tube канал.

В началото на 2020 година Д'Амелио става първия консуматор на TikTok, който има 50 милиона почитатели. Тя се включва в няколко рекламни акции и озвучава анимационните филми „ StarDog “ и „ TurboCat “.

През май 2020 година дружно със сестра си стартират собствен личен подкаст. Двете пускат сбирка лакове за нокти, а няколко месеца по-късно и своя лична линия облекла.

Според Forbes Д'Амелио е спечелила 4 милиона $ за година, с помощта на многочислените си спонсорски покупко-продажби и артикули. Това я прави втората най-печеливша звезда на TikTok след Адисън Рей.

Чарли взе участие във видеоклиповете към песните „ Pa 'Ti “ и „ Lonely “ на Дженифър Лопес и Малума, както и в песента „ Baby I'm Jealous “ на Биби Рекса.

Д'Амелио влиза в върховете на Гинес за най-вече почитатели в TikTok за месец. През ноември 2020 година Д'Амелио става първият човек със 100 милиона почитатели в TikTok. Номинирана е в три категории за премиите Streamy Awards и има номинация за „ Звезда в обществените мрежи “ на 46-те награди на People's Choice Awards.

Първата ѝ книга „ Essentially Charli: The Ultimate Guide to Keeping It Real “ е оповестена в края на 2020 година

На 3 септември 2021 година ще излезе документалния сериал „ The D'Amelio Show “, в който Чарли ще взе участие дружно със фамилията си.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Вървят арменец и евреин в пустинята. Евреинът намерил торба със злато. - Хайде да разделяме - споделил арменецът. - Аз я видях, за мен е!… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМузикантът Лий Пери е работил с разнообразни реализатори, измежду които Боб Марли, The Wailers, Beastie BoysСветият отец изрази през днешния ден съболезнования във връзка кървавия атентат в КабулКражбата на пари от тях е допустима, само че много труднаМного се надявам, че този бюджет ще бъде признат. Всичко друго би било безспорна безнаказаност, безапелационен бе тойИнцидентът е станал в монтанското село Пърличево52-годишен мъж е открит с голям брой рани по тялотоМъж и 10-годишно момче са със съществени нараняванияКогато политиците ни изгубят вярната посока, народът може да ги върне доста бързо, уточни държавният ни главаБорисов: Няма да има държавно управление, до момента в който диктаторът Радев не бъде преизбранНинова: За държавно управление трябват 121 гласаСериалът ще бъде показан на влиятелния кино фестивал „ SERIES MANIA “Денков: Фокусът през идващия интервал би трябвало да бъдат учителитеХристо Иванов: Аз отидох при Слави Трифонов, с цел да го прикани да опитаме„ Делта ” разновидността на ковид заразява от ден на ден млади хораВ гръцката черква светецът е прочут като Анастасий Българин Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР