Cardi B няма да бъде таксувана във връзка с инцидент с хвърляне на микрофон, казва полицията

...
Cardi B няма да бъде изправена пред обвинения, свързани с
Коментари Харесай

Cardi B няма да бъде изправена пред обвинения, свързани с хвърляне на микрофона си в тълпата на концерт в Лас Вегас миналия уикенд, според полицията.

„След задълбочен преглед на този случай и след консултация с окръжната прокуратура на окръг Кларк, този случай беше приключен като няма достатъчно доказателства. Няма да бъдат повдигнати обвинения във връзка с този случай“, каза столичната полиция на Лас Вегас в изявление на CNN в четвъртък.

„От името на Карди, ние оценяваме усърдното и бързо разрешаване на този въпрос от Столичния полицейски отдел на Лас Вегас“, казаха в изявление в четвъртък следобед Дрю Финдлинг, Дейвид Чесноф и Ричард Шонфелд, адвокатите, представляващи Карди Б.

В понеделник посетител на концерт подаде сигнал до LVMPD, след като беше „ударен от предмет, хвърлен от сцената“, каза полицията пред CNN по-рано тази седмица.

Властите не посочват името на Карди Би в изявлението си, но адресът в доклада за инцидента съвпада с мястото, където тя е изпълнявала, когато се предполага, че посетителят на концерта е бил ударен.

По-рано CNN съобщи, че Cardi B е свирила в Drai’s Beach Club в Лас Вегас миналия уикенд, когато член на публиката е хвърлил питие към сцената, както се вижда във видеозапис, публикуван в социалните медии.

В клипа се вижда как рапърката се пръска с течност от чашата, докато изпълнява своя хит от 2018 г. „Bodak Yellow“. Cardi B бързо реагира, като хвърли микрофона си в публиката, докато охраната се втурна към сцената и към тълпата.

В друго видео, споделено в социалните медии от концерта, Cardi B и нейният DJ се виждат да молят тълпата да я „напръска“ с вода поради жегата. Не е ясно дали това се е случило преди или след инцидента с микрофона.

Мишел Уотсън от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР