C-bridge Design дава възможност за удобно целодневно носене Светлин Желев

...
C-bridge Design дава възможност за удобно целодневно носене Светлин Желев
Коментари Харесай

Huawei представи FreeClip– слушалки с революционен дизайн

C-bridge Design дава опция за комфортно целодневно носене

Светлин Желев преди 4 минути 8 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 11:03 | 12.12.2023

Ето по какъв начин Военноморски сили на Съединени американски щати възнамеряват да изведат от употреба нуклеарния самолетоносач USS Enterprise

ПрепоръчаноЕмил Василев - 22:00 | 11.12.2023

iOS 17.2 към този момент е налична с тези 18 нови функционалности

IT НовиниДаниел Десподов - 8:05 | 11.12.2023

Ето какво е основното условие за инсталирането на Windows 12

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Huawei показа най-новата си серия TWS аудио устройства, ориентирани към ново потомство консуматори и нов метод на слушане. HUAWEI FreeClip съчетават напълно нов C-bridge дизайн, първото в промишлеността open-ear възпроизвеждане на тон с технология Smart Wear Detection и дълъг живот на батерията.

Представени като част от тактиката Fashion Forward на Huawei за носими устройства, новите HUAWEI FreeClip съчетават най-хубавото от фокусирания върху модата дизайн и технологията за слушане вид open-ear. HUAWEI FreeClip са идеалният сателит за консуматори, които търсят опция на класическите, поставящи се в ушите слушалки, и се нуждаят от безжични такива за разнообразни цели – до момента в който спортуват, почиват или работят в офиса.

Създадени за слушатели от ново потомство

Huawei отбелязва възходящ брой консуматори, търсeщи устройство, което има всички софтуерни преимущества на актуалните безжични слушалки, които се слагат в ушите, само че в същото време им разрешава да осъзнават какво се случва в близост.

HUAWEI FreeClip са създадени в отговор на новопоявилите се потребности на тези консуматори и посрещат голям брой провокации, пред които са изправени те – спортуване навън, съчетаване на разнообразни задания в офиса и други

C-bridge Design за комфорт при носене

За да сътвори open-ear TWS слушалки, които обезпечават по едно и също време комфорт и жанр, Huawei организира задълбочени проби измежду действителни консуматори. Целта е да се реализира оптимална ергономичност при носене по едно и също време със замайващ дизайн.

Това е реализирано посредством три съществени аспекта на слушалките: Comfort Bean, Acoustic Ball и C-bridge Design. Comfort Bean се отнася за ергономичния дизайн с форма на бобово зърно, комфортно прилягащ по комплицираните извивки и разнообразни форми на човешкото ухо, зад ушната мида. Acoustic Ball е малко топче, проектирано въз основа на формите на същински модели ушна мида за реализиране на най-благоприятен размер. То се плъзва безпрепятствено по кожата и застава в ушната мида, само че без да навлиза в самия ушен канал, и по този начин не предизвиква никакъв дискомфорт и напрежение. Свързващото звено сред Comfort Bean и Acoustic Ball е мостът C-bridge Design. Той включва адаптивен датчик, който научава и контролира силата на стягане на механизма за закопчаване, намалявайки напрежението върху хрущяла на ухото. C-bridge Desing е конструиран посредством комплициран и акуратен инженерен развой, с помощта на който съумява да комбинира общо 9 вградени механизма в тънкото си конзолно рамо.

Всички съставни елементи на дизайна на слушалките работят в синхрон, с цел да се сътвори несъмнено и ергономично нагласяване. HUAWEI FreeClip оферират още дълъг живот на батерията с 8 часа възпроизвеждане на музика едновременно или до 36 часа възпроизвеждане на музика с кутията за зареждане. Това е от още по-голямо значение за тези, които би трябвало да носят слушалките си за дълъг интервал от време. Зарядът им стига за цялостен работен ден, прекаран в диалози в офиса, и за до 8-часов маратон.

HUAWEI FreeClip със своя новаторски open-ear дизайн са освен комфортни за носене, само че и поддържат ситуационна информираност на потребителите за близките звуци, да вземем за пример от трафика, което ги прави подобаващи за спорт и извършения навън. Слушалките са с рейтинг IP54 за резистентност на вода, прахуляк и пот, което добавя комфорта да ги употребявате по време на физически действия, без значение дали за музика или осъществяване на диалози. Шумопотискащият канал оказва помощ за ограничение на шума от вятъра, което покачва качеството на диалозите, даже при каране на велосипед или шофиране със спуснати прозорци.

Първата в промишлеността умна технология Smart Wear Detection

Едно постоянно срещано предизвикателство на TWS слушалките е неуместното различаване на лявата и дясната слушалка, което води до неконсистентно аудио преживяване или евентуален дискомфорт от несъответствието сред ухото и слушалката.

За да сложат завършек на това стеснение, HUAWEI FreeClip показват първите в промишлеността слушалки с open-ear дизайн, които не вършат разлика сред ляво и дясно ухо.

Освен това, защото слушалките могат да се употребяват взаимозаменяемо, потребителите могат да усъвършенстват живота на батерията и да ги употребяват по-дълго, изключително в сюжети, при които се нуждаят единствено от една слушалка, с цел да одобряват повикване.

Open-ear слушане със система за превръщане на звуковите талази

Високочувствителният драйвер с двоен магнит обезпечава нараснала дарба за задвижване на високоговорителите. Това води до мощно възпроизвеждане на звука, осигуряващо многообразие в тоновете на слушаната музика.

Системата за превръщане на звуковите талази разрешава на потребителите да се насладят на интелигентно контролиране на силата на звука, като в същото време тънко заглушава приключването на звука на открито, запазвайки конфиденциалността на диалога и създавайки. персонално преживяване при слушане на музика.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР