Бют, Монтана – 72-годишният Шеп Арнолд е арестуван за продажба

...
Бют, Монтана – 72-годишният Шеп Арнолд е арестуван за продажба
Коментари Харесай

В Монтана е арестуван собственик на магазин,след като най-продаваната му пастърма е направен от човешко месо

Бют, Монтана – 72-годишният Шеп Арнолд е задържан за продажба на суха пастърма от човешко месо в личния си магазин „ Изкушенията на Шеп “. Е, не всички изкушения са били положителни!



Арнолд ръководи магазина си през последните 35 години и с течение на времето специалитетът му “Пастърмата на ШЕП ”,се трансформирала в най-вкусният и издирван артикул в целият щат Монтана.Всеки, които имал опция да посети магазинчето в град Бют,си тръгвал от там с парче от Пастърмата на Шеп. Случило се по този начин, че изпълнителен шеф от Jack Link’s Beef Jerky отседнал в Бют за фамилно събитие. Той реши да закупи по този начин хвалената пастърма,за да разбере каква от подправките от тайната рецепта прави толкоз особено,сухото месо. Когато изпълнителният шеф се върнал на работа в Jack Link’s Beef Jerky, той дал част от месото в лабораторията в неговата фабрика, да проведат проби с вярата да дешифрират какви съставки Арнолд употребява за неговият деликатес. Това, което разкрили било потресаващо!Месото не било от крава, а от ЧОВЕК! Потресени изпратили проби и в самостоятелна лаборатория, с цел да се ревизират резултатите от Jack Links. Отново пробите потвърждават човешко месо.



Местните управляващи арестуват Арнолд по обвиняване, че е употребявал човешко месо за неговият деликатес, който той продавал на обществеността и даже на потресените служители на реда,които го арестуват. Шеп прави непълни признания. Оказва се,че един път годишно през лятото, Шеп наема нов асистент за магазина си. „ Лятото е натоварено време и би трябвало да употребявам спомагателната помощ за няколко месеца “, сподели Арнолд. Това, което той икономисва на полицията, а чак по-късно било открито от управляващите, че 6 от тези мъже са оповестени за изчезнали в най-различни щати в Америка Не е нужно доста на управляващите в Бут да съберат 2 и 2 с цел да заключат Шеп Арнолд под арест за произвеждане и продажба на човешкото месо.В момента управляващите търсят способи и се надяват да свържат изчезналите мъже посредством ДНК, извлечена от “Пастърмата на Шеп ”, с известни проби от изчезналите мъже. Дали,при толкоз изчезнали хора,и ние не сме си хапвали човешко месо без да знаем? Естествено тази история е плод на нашата Zona666 фикция,но си я бива…нали?
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР