„Бюрото за защита на свидетели е ефикасна и ефективна структура,

...
„Бюрото за защита на свидетели е ефикасна и ефективна структура,
Коментари Харесай

Гешев: Бюрото за защита е ефикасна структура, но в България имаме дарба да ги унищожаваме

„ Бюрото за отбрана на очевидци е ефикасна и ефикасна конструкция, само че в България имаме дарбата да ги унищожаваме “, сподели основният прокурор Иван Гешев пред публицисти в Народното събрание.

Той сподели още, че е бил известен за съвещанието на правната комисия няколко часа преди този момент.

„ Получих позвъняване сутринта към 9 ч. Става въпрос за към пет часа. Надявам се, че идващия път няма да ме поканят половин час преди дебата “, сподели Гешев.

„ Темата е значима за българските жители и е значима за прокуратурата. Затова се постарах да дойда пред Правната комисия. Българските жители имат право да знаят гледната точка на прокуратурата “, добави основният прокурор.

„ Становището на прокуратурата е, че Бюрото по отбрана е една ефикасна и ефикасна конструкция. Нейното заличаване ще докара единствено до проблеми в битката с престъпността и освен това – цената ще бъде платена от българските жители “, счита основният прокурор.

Ползата от закриването на звеното ще бъде за мафията и проведената престъпност.

„ За мен може да бъде обяснено, в случай че тези хрумвания са резултат от предизборната конюнктура, в която се намираме от дни година. Може да бъде обяснено, само че не може да бъде признато “, сподели още Гешев.

Той добави, че в България имаме дарбата да унищожаваме работещите структури.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР