Бюрото за преброяване на населението на САЩ тази година планира

...
Бюрото за преброяване на населението на САЩ тази година планира
Коментари Харесай

Предложени въпроси относно сексуалната ориентация и полова идентичност за най-голямото проучване на Бюрото за преброяване на населението

Бюрото за броене на популацията на Съединени американски щати тази година възнамерява да тества въпроси по отношение на половата ориентировка и полова еднаквост за своето най-изчерпателно изследване на американския живот.

Тестовите въпроси ще бъдат изпратени до 480 000 семейства, като статистическата организация чака малко повече от половината да отговорят.

Ако въпросите бъдат утвърдени, това ще бъде първият път, когато се задават въпроси за полова ориентировка и полова еднаквост в Проучването на американската общественост, което към този момент задава въпроси по отношение на времето за пътешестване до работа, достъп до интернет, фамилен живот, приходи, обучение равнища, увреждания и военна работа, наред с други тематики.

По време на теста хората ще могат да дават отговор на въпросите онлайн, по пощата, по телефона или посредством персонални изявленията. Хората, които попълнят формуляра за изследване на американската общественост, нормално дават отговор на въпросите за другите членове на семейството си в по този начин наречения прокси отговор.

Пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР