Бюрото по труда в Лом обяви свободно работно място за

...
Бюрото по труда в Лом обяви свободно работно място за
Коментари Харесай

Бюрото по труда в Лом си търси директор със заплата над 1000 лева

Бюрото по труда в Лом разгласи свободно работно място за шеф на дирекция, научи BulNews.bg.
Позицията е обвързвана с управление, обмисляне, образуване, управление и съгласуване на цялостната активност на дирекцията. Задачите на шефа са свързани с регистрирането, насърчаването и подпомагането на заетостта, професионалното информиране и консултиране, образование за придобиване на професионална подготовка на безработни и на заети лица и други. Той ще би трябвало да управлява процеса по наблюдаване и надзор, обвързван с осъществяването на обособените планове, стратегии и ограничения, финансирани от структурните фондове на Европейски Съюз и други източници на финансиране за района, за който дава отговор.
Основна месечна заплата за длъжността е от 510 до 1 039 лв. като се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е „ магистър “ с най-малък професионален опит от 4 години и III младши сан.
Допълнителните умения и квалификации, които се изискват са свързани с професионален опит в управление, обмисляне, образуване, управление и съгласуване на администрация или структурно звено. Кандидатите би трябвало да имат и познания в региона на труда и трудовите връзки, пазара на труда и безработицата и други сфери свързани с активността.
Конкурсът ще се организира на два стадия – решение на тест и изявление. Тестът съдържа въпроси, свързани с познаването и използването на следните нормативни актове и документи, разясняват от дирекцията.
Срокът за подаване на документи е до 10 февруари в София, бул. "Княз Александър Дондуков " 3 в административно звено на общата администрация в отдел "Управление на човешките запаси ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР