Бюрото по труда в Берковица обяви конкурс за старши експерт,

...
Бюрото по труда в Берковица обяви конкурс за старши експерт,
Коментари Харесай

Бюрото по труда в Берковица си търси старши експерт

Бюрото по труда в Берковица разгласи конкурс за старши специалист, научи организация BulNews.
Позицията е в отдел „ Активна политика на пазара на труда”. Работата е обвързвана с
осигуряване на претовареност на безработни лица в неравностойно състояние на пазара на труда и повишение пригодността за претовареност на безработните лица посредством включването им в стратегии и ограничения за претовареност и образование. Избраният чиновник ще би трябвало да подтиква работодателите да вземат участие в настоящи стратегии и ограничения за претовареност и образование. Целта е сполучливо осъществяване на стратегии, планове и ограничения за претовареност и образование, финансирани от бюджета на Агенцията по заетостта, от структурните фондове на Европейски Съюз и от други интернационалните източници, в това число схеми от Оперативна стратегия „ Развитие на човешките ресурси”.
Заплатата за длъжността стартира от 710 лв. и може да доближи до 965 лв., според от професионалния опит на спечелилия претендент.
образование – висше;
Кандидатите би трябвало да имат минимална образователно-квалификационна степен „ бакалавър”, за предпочитане в специалности от професионални посоки „ Социални, икономически и правни науки”, „ Технически науки”, „ Информатика и математика”. Изисква се и професионален опит от най-малко 1 година. Необходими са познания за нормативната база, умения за прилагане на нормативните актове, добра работа в екип, комуникативност, обективност на преценката и компютърна просветеност.
Подборът ще протече на два стадия – тест и изявление.
Мераклиите за поста могат да подават документи за присъединяване в състезанието до 27 май.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР