Бюлетините за вота на 2 октомври пристигнаха днес в областната

...
Бюлетините за вота на 2 октомври пристигнаха днес в областната
Коментари Харесай

Бюлетините за вота на 2 октомври пристигнаха днес в областната администрация в Кюстендил

Бюлетините за вота на 2 октомври дойдоха през днешния ден в регионалната администрация в Кюстендил. Броят им е 129 300. Изборните бумаги на следващия ден ще бъдат предоставени на общинските управления, които ще ги предадат на секционните изборни комисии, сподели регионалният шеф Александър Пандурски. 

Броят на секционните комисии в региона е 285, разкрити са били две нови секции - в пандиза и в приюта в Бобов дол, уточни Пандурски. В 110 секции в региона ще се гласоподава единствено с хартиени бюлетини, в останалите - с машини. Очаква се те да дойдат в Кюстендил в петък.

" Направихме среща със секретарите на общините и структурите, ангажирани в изборите. Всичко е обикновено и умерено, хората са подготвени.  Наблягаме на образованието на новите ръководители и секретари в секционните комисии, които до момента не са взели участие в избори. Създадена е добра организация при предаването на протоколите, при оптимално опростена процедура, тъй че сме готови за вота в неделя ", разяснява Пандурски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР