Бюлетините за изборите на 11 юли са осигурени на 100%

...
Бюлетините за изборите на 11 юли са осигурени на 100%
Коментари Харесай

Ангел Стоев: Бюлетините са осигурени на 100%, уточняват за ...

Бюлетините за изборите на 11 юли са обезпечени на 100% и задача на общините е да ги разпределят по секциите. Това стана ясно след срещата, извършена от регионалния шеф Ангел Стоев с кметове и секретари от 18-те общини в региона, с представители на Областния действен щаб и РЗИ.

На срещата са разисквани транспортните схеми при доставката на машините за гласоподаване, както и график за напредването на членовете на СИК до районните изборни комисии, откакто изборният ден завърши. Участниците в полемиката настояха от компанията снабдител на машините да се съобразят с графиците и схемите, направени от общините, с цел да се избегне чакането с часове на членовете на комисиите да получат машините в изборните секции.

Директорът на РЗИ доктор Ваня Танчева-Манчева, която участва за малко на срещата, заяви, че ще изпрати инструкции за противоепидемичните ограничения по време на изборите. Тя прикани събралите се представители на общините да спомагат за ускорение на темпа на имунизациите против ковид-19.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР