Бюджетът на столицата за 2020 година е до голяма степен

...
Бюджетът на столицата за 2020 година е до голяма степен
Коментари Харесай

Милка Христова: Бюджетът на София е копи-пейст на миналогодишния

Бюджетът на столицата за 2020 година е значително копи-пейст на този от миналана година, разяснява зам.-председателят на групата на Българска социалистическа партия в СОС Милка Христова. Тя взе участие в семинар на тематика „ Проект на бюджет на Столична община 2020 година “. По думите на Христова, единствената разлика е нарастването с 50 милиона на данъчните доходи. Което ще стане за сметка на повишението на налога за транспортните средства и този да безвъзмездното придобиване.
Това, което мен ме тормози, е, че във връзка с личните доходи на Столична община, които следва да се образуват от ръководство на общинска благосъстоятелност, реклама, отдаване чартърен на парцели, дивиденти – няма никакви доходи, изясни още съветникът от леницата. Тя напомни, че това перо в бюджета постоянно е било сериозен миг, тъй като постоянно успеваемостта от ръководството и организацията на една община се отразява на метода, по който тя ръководи своята благосъстоятелност.
Милка Христова дефинира бюджета като упорит с капиталовата си стратегия, само че общата оценка на Българска социалистическа партия е, че той преповтаря плановете от 2019-а.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР