Бял мъж от Ню Джърси, който беше заловен във вирусно

...
Бял мъж от Ню Джърси, който беше заловен във вирусно
Коментари Харесай

Мъж от Ню Джърси, осъден на 8 години затвор, след като видео показва как тормози черни съседи с расови обиди

Бял мъж от Ню Джърси, който беше хванат във вирусно видео през 2021 година да тормози своите чернокожи съседи и хвърля расови обиди беше наказан в петък на осем години затвор.

47-годишният Едуард К. Матюс беше наказан да излежи най-малко четири години, преди да дава отговор на изискванията за условно освобождение, заяви The Philadelphia Inquirer.

През октомври той се призна за отговорен по четири обвинявания за предубедено заплашване и владеене на следено рисково вещество с желание за разпространяване. Обвиненията произтичат от случай от 2021 година, при който фрагменти демонстрират по какъв начин той неведнъж назовава съседите си с думата N и друга обидна засегнатост пред дом в Маунт Лорел.

„ Нашият офис се ангажира да се бори с пристрастията закононарушения и изпращане на ясно обръщение, че сходни дейности няма да бъдат толерирани в нашата общественост “, сподели прокурорът на окръг Бърлингтън ЛаЧия Л. Брадшоу в изказване в петък. „ Никой не би трябвало да търпи това, което са прежив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР