Бял джип е паркиран пред сградата на кметството в пражкия

...
Бял джип е паркиран пред сградата на кметството в пражкия
Коментари Харесай

Руснаци слагат фалшиви номера на колите си, за да не се набиват на очи в Европа - Свят

Бял джип е паркиран пред постройката на кметството в пражкия квартал Смихов. На пръв взор нищо извънредно, като се изключи странния регистрационен номер - от него не можеш да схванеш от коя страна идва джипът, има единствено композиция от числа и букви. Оказва се, че това е съветски джип, оповестява чешкото издание " Метро ".

Руснаците, даже тези, които поддържат президента Путин и неговата " специфична военна интервенция ", не желаят да се откажат от удобствата на западната цивилизация. Руските жители, които съумяват да стигнат до страните от Европейски Съюз със личните си коли, вършат всичко допустимо да не се набиват на очи. Ето за какво те си купуват " различен " номер против скромна такса - от 50 до 70 евро. Фирмите, които ги основават, дават на водачите и препис, ако поставеният номер бъде откраднат или развален, написа " Метро ".

По закон формалните съветски регистрационни номера имат съветско знаме в десния ъгъл.

В случай на откриване на подправения номер, руснаците могат да бъдат санкционирани с до 10 000 крони (около 50 евро) и да им бъде неразрешено да карат в Чехия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР