Бяхте много добре. Щом се чувахте тук, при мен, бяхте

...
Бяхте много добре. Щом се чувахте тук, при мен, бяхте
Коментари Харесай

Навръх рождения си ден Борисов с коментар за личния подарък на Узунов

Бяхте доста добре. Щом се чувахте тук, при мен, бяхте доста добре. Това съобщи в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов, минути откакто бе открита предизборната акция на ГЕРБ-СДС пред НДК.

„ Вчера Зоран Заев ми се обади. Сега ръководещите се пробват да излъжат доста хора. Начинът, по който конструират нещата, най-после ще бъде или доста неприятен за България, или ще създадем сред две най-близки страни народите ни да се ненавиждат десетилетия наред”, предвижда Борисов.

„ От това, което разбрах, истината е, че нашият контракт за добросъседство бе една добра стъпка. Радев раздели страната във всичко. И в този момент разделиха народа и по тематиката „ Северна Македония””, акцентира той.

„ Последните 4 години, до момента в който управлявахме ние, България беше любимецът на Балканите. Никога не сме били и в този момент не сме. По време на председателството на България на всеки 4 седмици се събирахме. Бяхме водеща мощ на Балканите. С политиката, която се води, ще създадат да се ненавиждаме. За какво са ни европейски планове?

„ Историята е значимо нещо, само че оставете историците да я свършат тази работа ", добави Борисов.

„ Сега за всички се ненавиждат, никой нищо не предлага. Радев говореше за грантове, в този момент от новините чух, че минават на заеми от юли.

Месеци повтаряха по какъв начин всичко, което сме правили, е неверно. Да се стигне до там да източат язовир, с цел да се снимат.

Излизат, хвърлят и цапат. Това предизвика ненавист. Трябва да сме положителни, това е нещото, което Европа и народът чакат от нас.
Не може да ни води омразата ", акцентира той.

„ Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка шише вътре”. С тези думи Борисов разяснява следващия скандал, който се завихри към някогашния президентски секретар Пламен Узунов.

„ Никой не отхвърля, че такава среща има. Самото действие... Тези, които са работили в служби, знаят – първото, като отидат някъде, е да махнат телефоните. Единият идва подмолно, гледа, след това отново идва, гледа, пишат си бележки.

Проверява дали дрънчи и на другия ден торбите отпътувам евентуално към Радев. Там са назначенията”, съобщи водачът на ГЕРБ.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР