Бяха облетени с вертолет районите, на които подозирахме, че се

...
Бяха облетени с вертолет районите, на които подозирахме, че се
Коментари Харесай

Вертолет провери районите, в които може да се намира избягалият затворник

Бяха облетени с вертолет регионите, на които подозирахме, че се намира избягалото лице. Това сподели министърът на вътрешните работи Валентин Радев, който пристигна в Народното събрание, с цел да даде информация пред депутатите за новия случай на избягал пандизчия.

 © Българска телеграфна агенция
48-годишният Борис Иванов, който е наказан на 13 години отнемане от независимост за блудства и обири, избяга от пандиза в Ловеч на 21 юни. Случаят идва единствено няколко месеца, откакто през основния вход на Централния софийски затвор избягаха два пандизчии. Единият по-късно бе погубен при престрелка в Ботевград, а другият към момента се търси.

Извършена е инспекция на адресите на околните хора на избягалия пандизчия, само че на тях няма никаква диря от него. Органите на реда са посетили компанията, където пандизчията е работил, а в региона са проведени контролни пунктови, на които се правят инспекции. Проверява се железопътният и автобусният превоз, събрани са и свидетелски показания.

„ Премиерът ме попита: „ Хванахте и го? “. Продължаваме да го търсям, аз съм оптимист “, счита министърът на вътрешните работи.

Темата разяснява и вицепремиерът Красимир Каракачанов. Според него този случай „ налива в допълнение в мелницата “ на ръководещите, в подтекста на импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение, който е стимулиран с несполучливата политика на държавното управление в бранш „ сигурност “.

„ Българска социалистическа партия има задоволително вътрешни проблеми. На тях име е ясно, че този избор няма да мине. На тях има би трябвало стабилизиране на обединението и продължение на ръководството, с цел да може те да си вземат решение вътрешните проблеми. На тях едни предварителни избори не са им преференциални. Този избор е една услуга на ръководещото болшинство, с цел да консолидира редиците и да подсигурява продължение на ръководството “, счита Каракачанов.
 Засилени ограничения за сигурност във Варна поради избягалия пандизчия Борис Иванов Засилени ограничения за сигурност във Варна поради избягалия пандизчия Борис Иванов
Продължава издирването на избягалия в Ловеч пандизчия Борис Иванов. Във връзка с издирването, на входно-изходните пътища за Варна се правят засилен...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР