Бях се зарекла, че никога няма да бъда с по-млад

...
Бях се зарекла, че никога няма да бъда с по-млад
Коментари Харесай

Младите лъвчета не си поплюват! Ето какво стана в колата на баща му

Бях се зарекла, че в никакъв случай няма да бъда с по-млад мъж и до неотдавна удържах на думата си. Е, това беше до скоро. Новата наклонност, която обхвана известните каки да си хващат млади лъвчета, почтено да си призная не я разбирах, тъй като за мен няма нищо по-хубаво от уталожен мъжага, който знае какво прави. 

След като гледах „ Игри на волята “ обаче и видях Валери и други момчета на към 20 година се замислих, че в действителност тези спортисти в действителност заслужават внимание. Без да допускам скоро щях да схвана безусловно какво значи това.

Виж още: Профука 10 бона за два месеца? Мис Силикон няма спирачки, прави си шопинг терапия

В петък вечер с приятелки взехме решение да отидем на пиано бар. Избрахме един от най-известните в столицата и се запътихме натам, като преди този момент се бяхме погрижили да изглеждаме умопомрачително. Аз бях избрала къса бяла латексова рокля и висок ток, а моите девойки бяха заложили на прилепнали дънки и изрязани деколтета. В нашата компания всички бяхме на към 27-29, като две от приятелките ми бяха на 32. 

След като влязохме в пиано бара и се почерпихме устойчиво взехме решение естествено да се насочим към Плаза. Още при влизането всички ми изглеждаха безспорни деца до момента в който не ни настаниха в едно от в.и.п. сепаретата. На прилежащото до нас имаше напълно мъжка компания и едно момче, което ми се строи необичайно познато. Беше с готини панталони и плътна бяла риза, която показваше страхотното му тяло и плочки на корема. Когато видях часовника му и ключовете от колата, които държеше на масата разбрах, че несъмнено не е инцидентен. 

Виж още: Естествената хубост ще победи: 18-годишна е новата " Мис Сливен "

Оказа се синът на известна бизнес дама, а татко му беше съучастник на известен артист в един от бизнесите му. Момчето също ме загледа и откакто си разменихме няколко усмивки, чух диджеят да поздравява нашето сепаре с две песни. Последва бутилка уиски, което изпратиха на масата ни и още погледи и усмивки. Накрая младежът си разреши да пристигна и да ме заприказва. Ще го нарека Даниел. Даниел беше супер обаятелен и незабелязано се оказа, че не сме спрели да приказваме към три часа до момента в който моите приятелки са танцували и са се забавлявали. Няколко пъти го попитах на какъв брой години е, само че той отхвърли да ми отговори. За сметка на това пускаше палави ръце, с които ме галеше по гърба и краката. 

Виж още: Бесен чалга рожден ден: Алекса Ангелова на 22, обсипаха я с хейт за визията ѝ

Накрая присъединяване стартира да свършва и всички да се разотиват, а той предложи да ме закара до у дома. Каква беше изненадата ми, когато излязохме, а извън ни чакаше чисто ново Мазерати, което струваше колкото няколко мои годишни заплати. Дани ми показа, че колата е на татко му, само че я е взел да се позови довечера. Когато се качихме ми предложи да посрещнем изгрева на готина панорама, а аз към този момент не можех да откажа. Качихме се на Панчарево и след няколко цигари време към този момент усетих по какъв начин нежно ме целува. Това, което последва не съм очаквала, само че единствено ще ви кажа, че чисто новият кожен салон на тази кола беше целия надран от токчетата и ноктите ми. 

Правихме умопомрачителен секс на задната седалка, а най-после се преместихме и начело. Това момче беше като полудял. Скъса роклята ми, хващаше ме за врата и дърпаше косата ми, а аз крещях в възторг. Когато свършихме той единствено се усмихна и ми сподели – „ е, какичке по този начин го вършим 21 годишните “. Изпаднах в потрес! Никога не съм била с толкоз младо момче до в този момент. След като ме прибра у дома видях в обществените мрежи, че това младо лъвче си има другарка и то не коя да е. Ще запазя тази наша дребна загадка и ще ви кажа едно нещо девойки – тези младежи са гладни за секс преживявания. Не ги пропускайте!  

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР