Бус на повикване - нов вид обществен транспорт в три

...
Бус на повикване - нов вид обществен транспорт в три
Коментари Харесай

Бус на повикване - нов вид транспорт в три столични квартала

Бус на повикване - нов тип публичен превоз в три столични квартала. Петте нископодови електрически бусчета стартират работа от на следващия ден. Жителите на квартал " Манастирски ливади - изток " към този момент имат и нова детска градина.

Електобусите ще се движат в по-малките улици на кварталите Манастирски ливади`` и " Павлово " до трамвайното ухо в " Бъкстон ". Те ще основават комфортни връзки за прехвърляне до част от главните спирки на градския превоз в кварталите.

" Има две благоприятни условия за поискване. С приложение, което може да бъде свалено и да се заявите с местоположението, с цел да се дефинира точка оптимално близо дома Ви. Вторият вид е на някое от 41 места, които сме обозначили, като имаме и табелки ", изясни Георги Георгиев - ръководител на Столичния общински съвет.

Около 200 фамилии от квартал " Манастирски ливади - изток`` се възползват и от нова детска градина.

" Тя е за осем групи, седем групи към този момент са цялостни. Очаква се на следващия ден при класирането да бъдат запълнени местата в яслената група и оставащите места в градинските групи ", съобщи Йорданка Фандъкова - кмет на София.

" Има ужасно доста неотчуждени парцели, по които ние работим, с цел да може да се изградят всичките улици в региона. Ще помогне на хората, които живеят към улица " Луи Айер " безусловно на 200 метра да имат естествен достъп до самата детска градина ", съобщи Ангел Джоргов - зам.кмет на Столична община.

Десислава - родител: " Това да не могат да бъдат признати в детска градина е доста мъчно за нас родителите. Без появяването на детската градина просто се получава една огромна дупка за тях. Имайки я за нас към този момент има едно успокоение. "

Колко деца няма да бъдат признати в детска градина в София ще стане ясно на следващия ден, когато ще излязат резултатите от класирането.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР