Бурята снощи е причинена от смърч, който е вилнял основно

...
Бурята снощи е причинена от смърч, който е вилнял основно
Коментари Харесай

Страшно природно явление е причинило погрома в Пловдив

Бурята нощес е породена от смърч, който е вилнял главно в регион " Източен " и е засегнал също " Тракия " и " Северен ", като е оставил незасегнати регионите " Западен " и " Южен ".  Бурният вятър е окършил два чинара в разсадника, има повалена огромна черница в " Столипиново ", друго дърво е повалено на ул. " Железарска ", написа marica.bg.
Обстановката към този момент се възстановява, сподели шефът на Оперативна програма " Паркове и градини " Стоян Алексиев. Той изясни, че на множеството сигнали още нощес са се отзовали екипи на Пожарната. От Оперативна програма " Градини и паркове " също мобилизирали два екипа.

" Никой не можеше да допусна, че това ще се случи. Следя непрестанно уеб страниците с прогнозите за времето, никой от тях не предупрждаваше за стихия ", сподели Стоян Алексиев. Той увери, че до края на деня улиците ще бъдат почистени. " Не можем да се борим против природата. Единственият метод за противопоставяне е да се прави в точния момент санитарна сеч с окастряне на короните ", изясни Алексиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР