Бурният възход на контрабандата на горива е свързан и с

...
Бурният възход на контрабандата на горива е свързан и с
Коментари Харесай

Ревизоро не каза кои са контрабандистите в търговията с горива

Бурният напредък на контрабандата на горива е обвързван и с господин Марешки. Той не е дистрибутор, само че е купувал от такива, които месят горива със сяра. Направил съм, завел съм, показал съм всички флашки както са пристигнали при мен. Подал съм сигнал преди година, този стопански оператор, за който става въпрос, към този момент е с лишен лиценз и не работи. Това съобщи депутатът от „ Обединени патриоти” Емил Димитров-Ревизоро.

По думите на Ревизоро пред Нова телевизия прокуратурата работела, имало било обаче и смъртни случаи, свързани с „ първия от двамата контрабандисти”, поради които избухна разногласието с Марешки през тази седмица. Той посочи, че става въпрос за лица от високите етажи на властта, както и че имало „ умрял човек при съмнителни обстоятелства”. Въпросният „ първи контрабандист” към този момент бил отвън пазара, по думите на депутата.

За следващ път Ревизоро разгласи, че и Марешки потърпевш от въпросния „ стопански субект” т.е. контрабандист. Депутатът обаче по този начин и не посочи име, а вместо това иронизира, че водачът на „ Воля” все не знае нищо и нищо не оповестява. Г-н Марешки не знае, че има искане от основния прокурор за имунитета му в Народното събрание, продължи Ревизоро, визирайки случая с хипотетичен рекет от страна на водача на " Воля " по отношение на съперници в аптечния бизнес. Не считате ли, че този човек като го погали папата по главата, стана Господ? Нашата комисия е свършила толкоз доста работа – Марешки какво е приключил, попита Ревизоро.

Аз знам, че има контрабанда, само че не знам кои са, той споделя " двама крупни контрабандисти ". Мен не ме е боязън да си споделям. Това съобщи през вчерашния ден (5 декември) водачът на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

Относно така наречен втори контрабандист Ревизоро разясни, че той бил на път да банкрутира, да стане огромен проблем, имало пререгистриране на търговски компании. Нямаше обаче конкретизиране кой е този човек – единственото казано от Ревизоро беше, че министър председателят се похвалил с арест, открита била „ втора тръба” при законните мощности.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР