Бурни политическа пролет и есен у нас. Това прогнозира нумероложката

...
Бурни политическа пролет и есен у нас. Това прогнозира нумероложката
Коментари Харесай

Нумероложката Нели Колева: На не-коалицията й предстои голямо изпитание, идват промени в сглобка

Бурни политическа пролет и есен у нас. Това предвижда нумероложката Нели Колева в изявление за " Марица ". По думите ѝ шансът е с Доналд Тръмп. Ето какво още сподели тя:

 

- Каква година за България вещаят двете двойки и четворката в 2024 година?

 

- От 2020-а стартира нов космически цикъл, нова епоха в развиването на света. Цялото хилядолетие е под знака на двойката, както и идните години - в това число до 2030-а. 

През всички години, започвайки от 2020-а, минавайки през настоящата 2024-та, стигайки до 2029-а, виждаме подредбата, също по този начин интензивността на цифрата 4. Това е съгласно аспектите, които се образуват.

Тези числа и техните аспекти засягат всички хора по света, без значение от тяхната народност, вяра, светоглед, касаят душeвността, здравето на хората, оказват въздействие върху всички сфери на живота. Всички съставни числа на настоящата година са движещата сила, силата, която дефинира метода на живот на всички нас.

От астрологична позиция и съгласно Садоха нумерология, която съм построила и употребявам от години, четворката дава отговор на една кармична и строга планета - Сатурн. 

Четворката може да ограничи, даже да лиши човек от независимост

От нумерологична позиция господарските, царски цифри не се редуцират до едноцифрени. Можем да употребяваме една техника за пресмятане, съгласно която редуцираме 22 от настоящата година до 4.

Според астрологията Сатурн се свързва с реда, дисциплината, изисква отговорности, усилена работа от всеки, постоянно дава ограничавания, даже ограничения. Той е студен, непоколебим, само че умен, от време на време хората го свързват с поява на компликации,  „ неприятен шанс “.

До 2030 година се намираме в огромен космически цикъл.

2024-та предвещава дълбоки промени както в политическия живот на България, по този начин и в международен проект. Промените се случват поетапно, през другите години на този огромен космически цикъл, според от структурата на настоящата година.

 

- Какви са възможностите Мария Габриел да стане министър председател след ротацията на 6 март 2024-та? Ще има ли доста промени в кабинета?

 

- Кабинетът, който бе определен през 2023-та на ротационен симптом, следва да смени своя министър-председател при започване на март 2024-та. Но дружно със промяната на премиера сред водачите на партиите в сглобката ще се появят искания, недоразумения, ще има борба.

Тенденцията е за промяна на министри от настоящето ръководство. Хороскопите на доста водачи на партии все още и до края на 2024-та имат напрегнати аспекти.

От астрологична позиция както ще има хороскопи на водачи, които са хармонично сложени по отношение на настоящия под напрежение огромен планетарен цикъл, по този начин ще има и водачи с хороскопи, които са дисхармонични по отношение на огромния космически цикъл до 2030 година.

Според персоналните самостоятелни хороскопи на много политици - водачи от разнообразни партии, в нумерологичен аспект персоналните им месеци от месец май-юни, през септември, до края на 2024-та са очевидно напрегнати, по този начин също пораждат трансформиращи обстановки.

В „ сглобката “ са вероятни всевъзможни неразбории, разногласия, спорове, политическите сътрудници все по-трудно ще намират баланс, по-мъчително ще стигат до общи решения по значимите тематики.

Тенденцията е за неспокойни месеци в политическия живот на България, изключително период​ът към изборите за Европейски парламент, от пролетта на 2024-та, месеците март, май-юни.

Също интервалът към септември-октомври и до края на годината. Предстоят много промени в политическия живот в страната както през 2024-та, по този начин и през 2025-а.

Няколко следващи години, включително тази година и 2025-а, са отчетливи за начало на промени в политиката в доста европейски страни, също и в международен проект. От позиция на това, че се намираме в нов космически цикъл в продължение на 10 години, в доста страни се чака да има и нов политически модел на ръководство.

 

- Каква ще е 2024 година за партиите?  

- Особено отчетливо от септември до края на 2024-та всички партии минават през сложен интервал, с изразена наклонност за идни нови избори.

Българското държавно управление след ротацията се намира в затруднено състояние. На не-коалицията й следва огромно тестване, предстоят промени в сглобката.

Това сочат нумерологичните калкулации и моментните хороскопи на много членове от другите политически обединения, също на водачите на всички партии.

 

- Очертава ли се сполучлива 2024 година за новата градска администрация на Пловдив?

 

- Нумерологични, астрологични калкулации сочат, че за новия кмет Костадин Димитров продължава интензивният интервал. 

Неговата рождена композитна карта сочи, че той се намира в персонална година с положителна осцилация, чието деяние продължава до неговия рожден ден през май. Следва интервал от няколко месеца, който е очевидно проведен, стегнат, само че с някои ограничавания, обществените контакти са леко затруднени.

 

- Какъв е шансът Доналд Тръмп да се върне в Белия дом след изборите в Съединени американски щати на 5 ноември 2024 година? 

 

- Числата са по-благосклонни към републиканеца Доналд Тръмп, в сравнение с към демократа Джо Байдън.

Задълбочен нумерологичен разбор на рождените карти на двамата кандидати демонстрира, че шансът върви с Тръмп. Нумерологични характерности сочат, че Байдън е със занижени характерности все още и към 05.11.2024 година Неговият персонален хороскоп дава компликации.

През месец юни на годината, на рождения си ден, Доналд Тръмп ще смени параметри на персоналната осцилация, тогава се появяват нови обстановки и се поема една по-умерена, уравновесена посока, само че продължава да се намира в деен интервал.

Следвайки знаците на нумерологията, в конкуренцията за идващ президент на Съединени американски щати Тръмп има по-големи шансове да е бъдещият владетел на Белия дом.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР