Бургазлия се озадачи от залепена бележка на колата си. Той

...
Бургазлия се озадачи от залепена бележка на колата си. Той
Коментари Харесай

Шофьор се озадачи от залепена на колата си бележка

Бургазлия се озадачи от залепена записка на колата си. Той открива известие от Община Бургас, което гласи, че ще бъде осъществяван ремонт по отношение на действия по детска болница. Предвижда се затваряне на пътно платно за превозване на канализация. Това, което учуди мъжа, е известието, че в случай че притежателите на колите не отстранен колите си, те ще бъдат отстранявани с паяк, а при нанесени вреди, Общината няма да носи отговорност.

„ Това се появи на предното стъкло на автомобила ми. Няма да разясня правописа, неналичието на учтива форма, или извинението за породеното стеснение. А също и неналичието на автограф или друга идентификация на подателя. Но по какъв начин да разбирам, че община Бургас няма да носи отговорност, в случай че съсипят колата ми? Явно за служителите, работещи там законите и опазването на частната благосъстоятелност не важат! Иначе съм ЗА детската болница!, “ написа той.



„ Радвайте се, че са предизвестили. Че можеше напряко да я вдигнат и да се чудите за какво... пред блока ни като правеха ремонт на асфалта и тротоарите, ни предизвестиха авансово да си изместим колите, а тези дето с месеци не ги пипат, създаваха дискомфорт и пречеха на ремонта..., “ разясняват обявата във Фейсбук.

„ Четейки поста Ви в действителност няма по какъв начин да коментирате правописа. Това е информативно известие, а не персонална преписка. Просто си преместете автомобила. Отговорността за движимата частна благосъстоятелност си е ваша. А дали общината я почита? - цялостно е със запорирани мпс-та, които гният по паркоместата. Не ги пипат, тъй като съблюдават закона. Как пък се видяхте частен случай? Ще би трябвало да вървите 50-100 метра повече и стана драма, “ пишат още.

„ Самият коментар на Общината " Не носим отговорност за породени вреди " е много чудноват. Кой тогава носи тази отговорност? “

„ Може би притежателя, тъй като е предизвестен. В случай, че не си махне колата, той си поема отговорността. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР