Бургаският районен съд пусна под домашен арест Димитър Колев, единият

...
Бургаският районен съд пусна под домашен арест Димитър Колев, единият
Коментари Харесай

Пуснаха единия от задържаните за масовия бой в бургаски плажен бар

Бургаският областен съд пусна под домакински арест Димитър Колев, единият от тримата арестувани за всеобщия пердах в плажен бар в Бургас през нощта на 29 август.

Колев бил с чисто правосъдно досие и имал малко дете, за което трябвало да се грижи.

Георги Карчев и Петър Ганев обаче, които са с престъпно минало, към този момент са с непрекъсната мярка " задръжане под стража ". Делото се гледа при закрити врата по предписание на арбитър Петя Георгиева. Тя обаче не сподели какви са претекстовете за това.

Карчев, Ганев и Колев са с обвинявания за безчинство поради всеобщия пердах в заведението " Сакса бийч " на Северния плаж, който върна мутренските краткотрайна от 90-те години.

" Прокуратурата няма да толерира сходно държание. За единия повдигнатото обвиняване е в изискванията на рисков рецидив, за което законът планува от 1 до 6 година отнемане от независимост, за другите двама до 5 година, разяснява районният прокурор Таня Шулева.

След случая в нощния бар на Северния плаж кметът Димитър Николов издаде заповед, с която се лишава разрешителното заведението да работи след среднощ.

Общо четирима души са привлечени като обвинени за всеобщия пердах, само че единият към момента се търси, самоличността му е открита. Кадри от сбиването обиколиха интернет пространството и възмутиха обществото. Назначена е експертиза на видеозаписите, споделиха от прокуратурата. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР