Бургаският окръжен съд току-що остави зад решетките Теньо Енчев, който

...
Бургаският окръжен съд току-що остави зад решетките Теньо Енчев, който
Коментари Харесай

Шокиращи подробности: След зверските удари на Теньо части от черепа се забили в мозъка на Ивета, няма милост за изрода!

Бургаският областен съд преди малко остави зад решетките Теньо Енчев, който е упрекнат в убийството на обичаната си Ивета в Айтос. Съдия Яни Гайдурлиев разгласи, че има задоволително доказателства, които уличават 27-годишния мъж в осъществяване на тежкото закононарушение, написа " Флагман ".

Освен показанията на съседите сем. Стоянови и на бабата а Енчев - Димитринка, основна роля ще изиграят и цялостните самопризнанията за случая, направени от самия палач. Според съдебно-медицинската експертиза пък непосредствената повода за гибелта е черепно-мозъчна контузия, довела до мозъчен оток, като в резултат на множеството удари с юмруци и ритници по главата на Ивета, елементи от строшения череп безусловно са пробили мозъчния лоб на младото момиче.

С оглед на усложненото правосъдно минало бургаският магистрат одобри, че има заплаха Теньо да се укрие. Прокурор Елгина Чалъмова разгласи, че новите доказателства, събрани през днешния ден сутринта, са наложили преквалифицирането на обвиняването - в ликвидиране, осъществено с особена свирепост.

Държавният обвинител разкри още, че публично Ивета не е подавала тъжби против насилника си. Единствено преди година и половина полицията в Айтос се отзовава на сигнал на комшиите на младата двойка за крясъци за помощ. При визитата на ченгетата обаче Ивета изрично отрекла да е бита от мъжа си. Тя обаче признала пред майка си Димитринка, че Теньо постоянно й посягал. Във съдбовната нощ на зверското закононарушение и двамата са използвали неголеми количества алкохол - към 1 промил в кръвта на Теньо и 0,88 при жертвата му.

Прокурор Чалъмова отхвърли Теньо да е употребявал дрога в нощта на зверското убийството.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР