Бургаският микробус, който бе спипан по-рано днес на АМ Тракия

...
Бургаският микробус, който бе спипан по-рано днес на АМ Тракия
Коментари Харесай

Цигари за 200 бона намериха в натъпкания до пръсване бус на „Тракия”

Бургаският микробус, който бе хванат по-рано през днешния ден на Автомагистрала " Тракия " при сблестяща спецакция на криминалистите от ОД на МВР-Бургас, е бил препълнен с цигари за най-малко 200 хиляди лева, пресметнаха преди малко проверяващи, оповестява „ Флагман”.

В белия бус " Мерцедес Спринтер ", с бургаска регистрация и композиция на номер от елементарно запаметяващи се числа, бяха открити 100 мастърбокса цигари, невиждано контрабандно количество за бургаската дирекция.

Товарният автомобил бил препълнен дотам, че вратите му едвам се затваряли. Цигари са открити и в купето. Според първичната информация, те са тръгнали от хранилище в гр. Пловдив и е трябвало да бъдат доставени в Слънчев бряг. Папиросите са от известната латвийска марка " Wall Street ".

Микробусът е благосъстоятелност на бургазлия, чийто дом към този момент е претърсван. Той бе задръжан още на място, а дружно с него в ареста бе тикнат и водачът на лек автомобил, който ескортираше бургаския бус.

Още рано тази заран стана ясно, че в Бургас се прави невиждана по мащаби акция, откакто входът към града от Автомагистрала " Тракия " бе блокиран от ченгета, които подробно ревизираха съмнителни коли и микробуси. Както БЛИЦ заяви, това е част от акция " Пречупване ", която има за цел да понижи фрапантно каузи на незаконните цигари .



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР