Бургаските туроператорски фирми предлагат изключителна палитра от оферти за посрещане

...
Бургаските туроператорски фирми предлагат изключителна палитра от оферти за посрещане
Коментари Харесай

Турция остава предпочитана от българите дестинация за новогодишната нощ

Бургаските туроператорски компании оферират изключителна палитра от предложения за посрещане на 2023 година в южната ни съседка Турция. Цените за тридневен пакет за двама с хотелско настаняване, проведен превоз и празнична вечеря на яхта под мощни фойерверки на Босфора, варират от 600 до 1 200 лв.. Без основна смяна в цените остават офертите за екзотични дестинации като Египет и Дубай, сподели инспекция на Българска телеграфна агенция.

" Много хотели по българското Черноморие, които ще работят за коледните и новогодишните празници, споделят, че към този момент са продали препоръчаните от тях пакети. В Поморие да вземем за пример цените са сред 400 и 500 лв. за два дни с включена новогодишна вечеря на човек. През тази година хотелиерите споделят, че има повишаване на хонорарите на дисководещите и видеооператорите с 20 - 30 на 100, което, несъмнено, оскъпява пакетите, само че това е разбираемо поради инфлацията. Има интерес към офертите, и то по-сериозен от този, който се наблюдаваше през предходната година ", сподели за Българска телеграфна агенция Христина Славова, член на УС на Бургаската районна туристическа камара.

Засилен интерес се следи и към офертите за фирмени празненства край морето. Според Славова към днешна дата би било извънредно мъчно да се откри сходен вид оферта, защото тези събития се провеждат от фирмите надалеч преди празничния сезон.

" Интересът към този вид събирания е извънредно повишен. Това може би се изяснява с отпадането на ограничаващите ограничения, свързани с пандемията от COVID-19. Така или другояче Черноморието ни не е топ дестинация за посрещане на Нова година, само че можем да обобщим, че търсенето е повишено ", сподели Славова.

Добри са равнищата на резервации и за проведените екскурзии преди Коледа. Сред най-търсените в Бургаско са и офертите за унгарската столица Будапеща, Чехия, Турция и Гърция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР