Бургаските граждани вече могат да се възползват от електронните услуги

...
Бургаските граждани вече могат да се възползват от електронните услуги
Коментари Харесай

Безплатна WI-FI зона в офисите на НАП

Бургаските жители към този момент могат да се възползват от електронните услуги на приходната организация в особено обособени за това зони с безжична интернет връзка във всеки офис, оповестиха от прессужбата на Национална агенция за приходите. Там клиентите могат да употребяват компютри, свързани с безвъзмезден WI-FI, както и личните си устройства, които могат да свържат към него.

„ Обособените WI-FI зони са част от нашите старания да създадем декларирането и заплащането на налози и осигурителни вноски все по-лесно и бързо “, сподели Милена Кръстанова, заместител изпълнителен шеф на Национална агенция за приходите.

В салона за обслужване на Национална агенция за приходите Бургас чиновници са разполагаем да спомагат на всеки, който среща усложнение при работата си с портала за е-услуги или има въпроси, свързани с обявление и заплащане на отговорности, осъществяване на информации, инспекция на здравноосигурителен статус и други.

От приходната организация в морския град разясняват, че всеки, който към момента не е декларирал и получил личен идентификационен код (ПИК) от Национална агенция за приходите, ще може да го направи на място. Тогава чиновник ще показва опциите, които персоналният код дава. Персонални идентификационни кодове (ПИК) сапредпочитаният метод за подаване на годишната подоходна декларация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР