Burgas24.bg Водите, които се изливат по улиците от резиденцията на Ангел

...
Burgas24.bg
Водите, които се изливат по улиците от резиденцията на Ангел
Коментари Харесай

Белащица настръхна срещу братя Енчеви, те изкупили почти всички къщи около резиденцията си

 Burgas24.bg " Водите, които се изливат по улиците от резиденцията на Ангел и Невен Енчеви в Белащица, не са фекални. Енчеви имат пречиствателна станция със документ от Европейски Съюз, с утайници, които пречистват водата “, заяви за Plovdiv24.bg кметът на селото Костадин Николов.

В това са го уверили самите братя Енчеви, откакто се е срещнал с тях по отношение на жалбите на хората. Николов приема и други сигнали на жителите на селото по отношение на резиденцията, само че не може да предприеме каквото и да е деяние, защото всичко наподобява законно.

Костадин Николов сподели още, че до него е достигнала и подписка на недоволни от селото поради улицата, която редовно се залива с вода и е разрушена от огромните строителни машини, които всекидневно минават оттова. Улиците към резиденцията обаче са отвън урбанизираната територия  на селото.

В момента покрай бутиковия хотел се строи още нещо грандиозно. Говори се, че това ще е нова болница.

Кметът на Белащица Костадин Николов уточни, че против бизнеса на Енчеви са се настроили най-много хората, които имат къщи покрай имението му,  защото очевидно шумът от прекосяването на огромните бетоновози и прахът след тях им пречи. Пречи им и шумът, достигащ от резиденцията след огромни събития.  

Именно затова евентуално братя Енчеви вече са изкупили съвсем всички къщи към имението. 

Те си имат позволения за всичко от съответните институции и от " доста високо равнище “, по думите на кмета. 

" Опитах един път и приказвах по проблемите на хората с доктор Невен Енчев, само че по-късно той спря да ми подвига телефона “, сподели Костадин Николов.

Пишем този материал, защото в редакцията ни постъпиха писма от локални поданици на Белащица, които питат кой дава право на Енчеви да изливат фекалните води на улицата. " Сигурно ви е ясно, че не се изсипват за пръв път на улиците след комплекса! Моля за реакция на институциите по случая и конкретика докога ще продължат своеволията на уважаемия лекар “, пишат хората.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР