Burgas24.bg Сам се предадох в РПУ – Карнобат, без никой да

...
Burgas24.bg
Сам се предадох в РПУ – Карнобат, без никой да
Коментари Харесай

Братоубиецът Альоша бил тормозен с години, сам се предал на полицията

 Burgas24.bg " Сам се предадох в РПУ – Карнобат, без никой да ме кара или съпровожда. Сам си признах виновността. Преживях години тормоз, не се търпеше ". Това сподели под съда братоубиецът Альоша Янков, който изиска да бъде пуснат под домакински арест, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Попитан дали не го е боязън, че домашният му арест ще бъде при неговите родственици, Альоша отговори утвърдително: " Вярно е, тормозя се доста, че ще е при тях ".

Прокуратурата бе безапелационна, че Янков може да се укрие. Има задоволително доказателства, че е причинител на закононарушението. Той е неведнъж арестуван – персона с нараснала степен на социална заплаха, стимулира се държавното обвиняване. Осъждан е и е с главно обучение, сега е незает.

Защитата изиска Альоша да бъде пуснат под домакински арест. Дори предложи да му бъде сложена гривна за следене, контролът можел да се следи и от патрули на РПУ – Карнобат.

Преди минути Окръжен съд – Бургас остави в ареста Янков. Определението може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.

Повече за кървавото ликвидиране - вижте вашата тематика!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР