Burgas24.bg.На импровизирана среща с медиите пред централата на партията в

...
Burgas24.bg.На импровизирана среща с медиите пред централата на партията в
Коментари Харесай

По библейски: БСП се отрече три пъти от благодетеля си Бенчо Бенчев

Burgas24.bg.

На спонтанна среща с медиите пред централата на партията в Бургас на " Фердинандова “ 60, алените изчетоха декларация, с която се разграничават от солидния предприемач, финансирал десетки техни акции и прояви.

На срещата участваха общинският ръководител Живко Господинов, както и четиримата общински съветници – Евгений Мосинов, Чанко Мирчев, Кирил Петков и Стоян Колев.

Припомняме, че бургаските социалисти побързаха да се отрекат от Бенчев още в същия ден, когато стана ясно, че той се е намирал в хотел " Рамадан “ в Истанбул по време на огромната акция против Димитър Желязков – Очите.

Софлирайки на Корнелия Нинова, БСП-Бургас си измиха ръцете и ден по-късно, когато изненадващо обявиха, че Бенчо Бенчев не е финансирал техни акции, а единствено отделял по 70 лв. от заплатата си на общински консултант.

Днес за трети път се отхвърлиха от индивида, от чиято ръка до неотдавна се хранеха – посредством декларация, която ще бъде входирана и в локалния парламент. Въпреки това те оставиха на предприемача самичък да реши дали да напусне общинския съвет или да резервира мястото си.

Иронията е, че хората, " които през днешния ден по този начин безмилостно го раздират, са тези, на които той най-вече е помагал “, както означи самият Бенчев в едно от дребното си изказвания след експлоадирането на абсурда. " Бенчо може без Българска социалистическа партия, само че дали Българска социалистическа партия може без Бенчо “, неведнъж е отбелязвал ексцентричният предприемач.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР