Burgas24.bg. Както съобщихме, преди две седмици плажното заведение бе сринато

...
Burgas24.bg. Както съобщихме, преди две седмици плажното заведение бе сринато
Коментари Харесай

Не остана и помен от култовия ресторант Фиеста, какво искате да има негово място?

Burgas24.bg. Както съобщихме, преди две седмици плажното заведение бе сринато със земята, а през днешния ден няма и помен от руините, които останаха след него.

Купчината дървесина и стърчащите железа към този момент са разчистени до пясък и единствено тежка верижна машина се вижда в далечината. Какво ще бъде издигнато на мястото, където от зората на демокрацията постоянно е имало заведение – остава мистерия.

Новият концесионер на Северния плаж " Палм Инвест " към момента не е оповестил публично какви проекти има за имота. Това ще се случи през май, когато компанията ще даде схема за преместваемите обекти в Министерството на туризма.

Тъй като мястото е отзивчиво, в съседство има огромен паркинг, а и местоположението е добре създадена от комерсиална позиция, най-логично е там още веднъж да има ресторант. Не отпада и разновидността за плажна дискотека, която да е конкуренция на намиращата се в съседство мека на чалгата " Астория ".

Има и трети вид, който на този стадий наподобява малко евентуален – линията да остане в този тип и да бъдат сложени чадъри и шезлонги за плажуващите. Това би бил най-хубавият вид за бургазлии, така мястото е необятно и елементарно налично.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР