Бургас. В града ще се проведе Балканско първенство по бийтбокс

...
Бургас. В града ще се проведе Балканско първенство по бийтбокс
Коментари Харесай

Бургас: В града ще се проведе Балканско първенство по бийтбокс на 31 август

Бургас. В града ще се организира Балканско състезание по бийтбокс на 31 август от 18.30 часа на открита сцена в непосредствена непосредственост до КЦ " Морско казино ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Някои от най-хубавите бийтбокс актьори от България и прилежащите ѝ страни ще се изправят един против различен в директни борби за първата по рода си купа, осигуряваща квота за Световното бийтбокс състезание.
Състезанието ще протече в два стадия. Първият ще се организира напълно онлайн във facebook страницата на събитието. Всеки, който желае да взе участие, би трябвало да показа видеоклип на свое бийтбокс осъществяване с дълготрайност от 60 до 90 секунди. Видеото би трябвало да бъде качено в Youtube и оповестено на стената на събитието Balkan Beatbox Championship във facebook.
Най-добрите 12 ще бъдат класирани за идващия стадий - директните борби на сцената в Бургас. Крайният период за подаване на видео поръчките е 15 август 2018 година Ще се одобряват единствено такива от актьори, живеещи в страни на Балканите.
Събитието се провежда от Българска бийтбокс асоциация, Община Бургас и Младежки културен център, с поддръжката на Световната бийтбокс федерация - Beatbox Battle, самодейността " Бургас харесва младите ", музикална къща " Фактор ", Beatbox Battle TV, Beatbox Greece, Red Bull България и радио " Power FM ".
Битките ще се проведат в известната система: А - Б, А - Б. Всяка борба ще има общо 4 рунда (по два за всеки участник). Продължителността на всеки рунд ще бъде 90 секунди. В надпреварата няма да има така наречен екстра рундове, което значи, че спечелилият ще бъде избиран незабавно след приключването на борбата.
Наградите са:
1-во място - microphone AKG D5, обезпечен от музикална къща " Фактор ", грамота и правото да взе участие на идващото Световното бийтбокс състезание.
2-ро място - AKG headphones, обезпечени от музикална къща " Фактор " и грамота.
3-то място - грамота.
Организаторите ще обезпечат настаняването на всички участници в надпреварата. Очаквайте скоро повече информация за журито и програмата на събитието, в която ще има спомагателни приятни изненади.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР