Бургас. Спокойно премина изборният ден в Бургас. Това каза пред

...
Бургас. Спокойно премина изборният ден в Бургас. Това каза пред
Коментари Харесай

Фани Семерджиева, РИК – Бургас: Спокойно премина изборният ден в Бургас

Бургас. Спокойно мина изборният ден в Бургас. Това сподели пред публицисти Фани Семерджиева, ръководител на Районната изборна комисия (РИК) в Бургас, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Бургас . Тя уточни, че секциите на територията на Втори многомандатен изборен регион - Бургас са затворили в точния момент, а изборната интензивност към 20.00 часа е 33.99%.

" В момента обработваме вота от Коронавирус секциите, чакаме и останалите, преброяването се развива по проект. Рано е да се каже по кое време ще приключим, само че в случай че всички секции дойдат в точния момент, евентуално ще приключим към 2.00 часа ", уточни ръководителят на РИК.

Тя добави, че балотажът в района е минал в относително спокойна конюнктура, а за целия ден е получен един единствен сигнал, по който РИК се е произнесла.

" Проблеми с машините породиха на 3 места - в СУ " Св.св. Кирил и Методий " в Бургас, където изчезнаха смарт картите, които към момента не са открити. Проблем породи и в една от секциите в село Порой, както и в една в ж.к. " Меден рудник ". На още няколко места за малко се появиха проблеми с устройствата, само че техниците съумяха да се оправят, тъй че изборният ден да продължи без проблеми ", добави ръководителят на РИК.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР