Бургас. Приключват строителните дейности за изграждане на чисто нова детска

...
Бургас. Приключват строителните дейности за изграждане на чисто нова детска
Коментари Харесай

Бургас: Приключват строителните дейности за изграждане на нова детска градина в квартал „Черно море“

Бургас. Приключват строителните действия за създаване на чисто нова детска градина в бургаския квартал „ Черно море “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В дните до 15 септември ще се довърши работата в двора и вътрешните пространства, с цел да може да се внесат мебелите и новото съоръжение.
В съпоставяне с преди разликата в комфорта и в предпоставките за качествено образование ще е огромна както за децата, по този начин и за педагогическия личен състав. Досега те бяха настанени в пространства, предоставени от мина „ Черно море “ в остаряла и амортизирана административна постройка.
Тази година Община Бургас прави рекордна инвестиция в обучение. Наесен отваря порти новият Медицински факултет, доста от гимназиите са с ремонтирани и осъвременени кабинети, както и с актуализирани спортни зони, ремонтират се 100 класни за първолаци в цялата община, в нова постройка ще влязат учениците от Автото.
Също толкоз значимо е разкриването на нови паралелки в професионалните гимназии на Бургас, където младежите ще се образоват в специалности, търсени на действителния трудов пазар.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР