Бургас. Пътувах за Лесово, за да се предам. Това каза

...
Бургас. Пътувах за Лесово, за да се предам. Това каза
Коментари Харесай

Михаил Станчев, обвинен за убийството в Слънчев бряг: Пътувах към Лесово, за да се предам

Бургас. Пътувах за Лесово, с цел да се предам. Това сподели обвинявания в ликвидиране на мъж и опит за ликвидиране на жена в Слънчев бряг Михаил Станчев при гледането на мярката му за неотклонение в Окръжен съд –Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . „ Бях с оръжие. Минах през Ямбол, само че не желаех там да се предам там. Беше ме боязън да се върна в Бургас, тъй като не знаех какво може да ми се случи. Лесово е дребен град, а знам, че на границата е доста безвредно място “, уточни още Станчев.
Той изясни, че постоянно носи паспорта си в себе си, дружно с другите персонални документи и че не помни за какво е изключил телефона си, откакто е разговарял с брат си минути след случая в Слънчев бряг, до момента в който е пътувал към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “.
Станчев съобщи също, че по време на убийството е разполагал с един пълнител с патрони, а по-късно е минал да си вземе други движимости, измежду които е бил още един пълнител, като не помнел по кое време и зашо е презаредил револвера си.
Адвокатът на обвинения Красимир Кацарски зави, че е склонен с желаната мярка за неотклонение поради обвиняването в тежко съзнателно закононарушение, за което се планува отнемане от независимост за период над 15 години, само че не и с претекст, че Станчев е желал да напусне страната и да се укрие.
Веселина НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР