Бургас. Първата среща на клуба по дебати на град Бургас

...
Бургас. Първата среща на клуба по дебати на град Бургас
Коментари Харесай

Бургас: Обучение по дебати предшества националното състезание „Въй Оупън“, които ще се проведат през ноември

Бургас. Първата среща на клуба по диспути на град Бургас ще се организира на 10 и 11 ноември 2018 година в ОУ " А.Г. Коджакафалията ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . През тези два дни ще бъде извършено образование за начинаещи дебатьори и треньори от Асоциация диспути България. Там участниците ще научат основите на един пълностоен спор, по какъв начин да построяват пълнозначна обосновка и ще се срещнат с доста други умни и дейни младежи.
Всички, искащи да се включат, могат да го създадат, като попълнят наложителната регистрация, следвайки линка в събитието за образованието на фейсбук страницата " Клуб Дебати Бургас " - https://www.facebook.com/debateclubburgas/. Там можете да намерите и цялостната стратегия на събитието, както и информация за Второто издание на националното съревнование по диспути в Бургас - Въй Оупън 2018, което ще се организира на 23, 24 и 25 ноември 2018 година
Асоциация диспути България е неправителствена организация, която провежда надпревари и образования по диспути в страната, подкрепяйки клубовете на локално равнище. Нейната цел е допустимо най-вече младежи да се допрян до дебатирането като академична дисциплинираност, която развива разнообразни умения - говорене пред аудитория, целеустремено аргументиране, сериозно мислене и ясна гражданска позиция.
Клубът по диспути на град Бургас е ученическа самодейност, осъществена с поддръжката на Община Бургас, самодейността " Бургас харесва младите " и Асоциация Дебати България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР