Бургас. От 25-ти, следобед, до 30-ти април, следобед, се пуска

...
Бургас. От 25-ти, следобед, до 30-ти април, следобед, се пуска
Коментари Харесай

Комисар Неделчо Рачев, „Охранителна полиция“ – Бургас: От 25-ти до 30-ти април се пуска движението във всички ленти на вход-изход към ж.к. „Меден Рудник“

Бургас. От 25-ти, следобяд, до 30-ти април, следобяд, се пуска придвижването във всички ленти на вход-изход към ж. к. „ Меден Рудник “ в Бургас. Това сподели пред публицисти комисар Неделчо Рачев, шеф на бранш „ Охранителна полиция “ към ОДМВР – Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . По думите на комисар Рачев ремонтните действия ще бъдат спрени единствено за празниците. „ Фирмата работи с удължено работно време и се надяваме ремонтът да завърши в границите на открития период, само че за празниците ще има проходимост в двете направления, като само ще бъдат обозначени със съответните помощни знаци секторите за да се лимитират колите, с цел да не преминат в незастроен сектор от пътя и да провокират ПТП “, означи началникът на бранш „ Охранителна полиция “ към ОДМВР – Бургас.
„ Проф. Якимов “, на следващия ден следобяд, се чака да завърши ремонтът, сега се нанасят последните маркировки “, сподели още комисар Рачев и изясни, че затова се чака да бъде обикновено придвижването и в този ремонтиран сектор от пътната мрежа в Бургас. „ Надяваме се тук да завърши ремонтът, само че е механически въпросът в какъв брой часа ще бъде спрян и дали ще продължи след празниците “, добави комисар Неделчо Рачев. „ На 25-ти и на 29-ти април, както стана традиция, в дългите празнични дни ще бъде неразрешено придвижването за коли над 12 т по автомагистрала „ Тракия “ по маршрута Малко Търново-Бургас-Варна-Дуранкулак и по път II-99 Резово-Бургас “, съобщи той.
Деница ДИМИТРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР