Бургас. От 14 декември 2019 г. можете да изпращате своите

...
Бургас. От 14 декември 2019 г. можете да изпращате своите
Коментари Харесай

Стартира конкурсът за любовна проза „Млад разказвач“ – победителят ще получи 200 лева и диплом

Бургас. От 14 декември 2019 година можете да изпращате своите оферти за състезанието " Млад повествовател ", който се организира в памет на Атанас Радойнов. Могат да аплайват младежи в две възрастови групи: от 18 до 25 и от 26 до 35 години. Победителите в двете категории ще получат парична премия от 200 лв. и диплом. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .

Стипендията " Млад повествовател " е учредена по концепция на Сдружение Бургаска писателска общественост и сем. Радойнови. Победителите се избират след конкурс, проведен от Община Бургас, Сдружение Бургаска писателска общественост и фамилията на писателя. Стипендията е годишна и се връчва на 14 февруари - Ден на влюбените. Журито се дефинира от Сдружение Бургаска писателска общественост и включва член на семейство Радойнови.

Условия за присъединяване: Разказите на любовна тема, не по-дълги от 5 страници, се изпращат в електронен формат, написани на Timеs New Roman 12, на адрес: [email protected].
Срок за изпращане - до 14 януари 2020 година Награди: Определените от журито за носители на стипендия " Млад повествовател ", от всяка възрастова група по един създател, получават еднократна стипендия в размер на 200 лева и диплом. Наградата се връчва от уредниците, на специфична гала с рецитал на номинираните създатели, на 14 февруари от 18 часа в Дома на писателя.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР