Бургас. Общината отново предлага на абитуриентите опцията На бал с

...
Бургас. Общината отново предлага на абитуриентите опцията На бал с
Коментари Харесай

Бургас: Общината отново предлага на абитуриентите опцията „На бал с автобус“

Бургас. Общината още веднъж предлага на зрелостниците опцията „ На бал с рейс “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Наближава времето на абитуриентските балове. Бургаските младежи, на които им следва да прекрачат прага на зрелостта, към този момент избират джентълмен, дама, облекло, прическа и транспорт за специфичната вечер. Да, влиятелно е да те отведат до хотела или ресторанта с първокласен автомобил. Но по-весело е да пътуваш със своите другари. Нека всички зрелостници, които осъзнават, че след тази нощ нищо няма да е към този момент напълно като преди и желаят да изживеят всички моменти в нея ЗАЕДНО, да знаят, че и тази година Община Бургас предлага опцията " На бал с рейс ".
" Ако сте обединен клас и желаете да ви осигурим подобен безвъзмезден транспорт до к. к. Слънчев бряг, където се организират най-вече балове, обадете се на Николай Станков - старши специалист в Дирекция " Образование и демографски въпроси ", тел. 0885 98 55 96. На този номер можете да заявите авансово датата, мястото и броя искащи възпитаници ", прецизират от Общината.
Предлагането на тази услуга е част от годишната акция на Община Бургас за сигурност по време на абитуриентските балове. Другите превантивни ограничения, които ще се подхващат, са провеждането на серия от срещи през втората половина на април за съгласуване дейностите на всички виновни институции. На съвещанията ще се уточнят датите, сборните пунктове, маршрутите и метода на напредване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР